Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

obiecany filmik

Polecane posty

bla ble bli dowartościować? jasne :classic_cool: pomogło, jak cholera ­ P.S. posprzątać niby co? Mam otwartą szafę i bluze na krześle, jak na moje standardy mam posprzątane na błysk :classic_cool: ­ P.S. 2 nie masz rąk, czy porażenie mózgowe, że kreskę na oczach i mach szminką zajmuje Ci pół godziny, a spięcie włosów w kucyk drugie pół? :classic_cool:

Józef, chyba nie znasz realiów tego forum. Zrobiło się późno, o tej porze można tu spotkać jedynie degeneratów, wariatów i stare loszki. no, poza drobnymi wyjątkami :classic_cool: w razie czego, pisz na maila 🖐️ loookrecja@gmail.com :classic_cool:

Gość ZUZIA LAKLA NIEDUZA
idealny przyklad i potwierdzenie jej zaburzen: odpowiedzi i tlumaczenie sie na kazdy wpis... idz sie lecz dziewczyno

Jeju kobieto, przecież to jest niepoważne, po co pokazujesz swoją twarz na takim forum? Nie lepiej chronić swoją prywatność? :) (wiem, że anonimowość w sieci jest względna, no ale jednak..). Swoją drogą miły masz głos :P

7snack moja twarz jest tutaj znana od trzech lat :O nie rozumiecie o tzo chodzi z filmikiem i tak dalej, to na chooj się udzielacie? :O ­ Józef, pomyłka, looookrecja@gmail.com* :classic_cool:

Kasiu, dzięki napiszę jutro=dziś nie bardzo kumam rzeczywiscie, alej uż jestem z Tobą pięknych snów, ciepłej nocy

Gość monqgoooliea
Lookrecja jest taki topik Sa bodajze gdzie sa same zjeby mitomani typu kciuk noxelia wypisuja kazde swoje zdarzenie z zycia codziennego lacznie z opisem loda porannego stolca.Proponuje ci sie tam przeniesc zaistniejesz debilko.Ps. Nie jestes jakas pieknoscia wrecz przecietniara usta masakra jak u zabola os niesbyt niezbyt na zdjeciach nogi nie sa smukle a wrecz na jednej fotce tlustawe

Gość sefregrgtr
haha kretynka sama nie wiesz o co chodzi z twoim filmem, pewnie liczyla na tanich zbokow co jej beda komplementy sadzic

Gość tadek...r
mowi ze juz idzie a dalej siedzi i odpisuje na kazdego posta, jaka zenada

Gość koralowyobłok
piękna dziewczyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty się lecz, gdzie ja napisałam, że już idę? odpisuję, bo mam taki kaprys, co Ty w tym kurwa dziwnego widzisz? ja yebie, Wy to macie już tak w tych łbach poprzewracane, że tylko do izolacji z Wami :O teraz mówię, że idę dobranoc 🖐️ :classic_cool:

Gość nlksnbxlb
chora osoba, co zrobic, rozni ludzie buszuja po sieci, jak ktos nie ma zycia osobistego to zaczyna zyc wirtualnie, tutaj przynajmniej moze poudawac inteligentna i wyszczekana haha a w realu japy nie otworzy i w oczy nie spojrzy

Gość koralowyobłok
spoko Lukrecja, tu żadna do pięt nie dorasta Tobie trzym tak

Gość mietas szczesnias
hahaha jeszcze zmienia co chwila nicki i sama sobie odpisuje, zrob sobie przysluge i zamow taksowke do psychiatryka

Gość lkbgkhvf
przed kamera z przygotowanym wczesniej tekstem haha kazdy jape otworzy

Gość lkbgkhvf
ciekawe ze pozytywne komentarze nigdy nie padaja w tym samym czasie co nasza gwiazda , w koncu troche czasu zajmuje przelogowywanie sie haha

Gość zabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez tak uwazam, czytam dokladnie i rozpoznaje po stylu pisania, widac posty w ktorych usiluje go nieudolnie zmienic piszac komplementy z innych nickow , nie wszystrkie sa jej autorstwa ale wiekszosc:O

a dla przykladu : koralowyobłok

Gość fertty
poznać idzie po wielu szczegółach że idiotka pisze do siebie ale nie będę wam zdradzać po czym dokładnie, jak ktoś nie durny to sam zauważy

Gość czipsy lejs
no to wyzej to tez ona haha, nikt normalny nie szukalby nicka, ktory pisze o jakiej tam porze procz... samej zainteresowanej. Ale zmartwie cie psychopatko- ten nick ktory podalas pisze minute pozniej hahah

lejs do kogo piszesz?

Gość czipsy lejs
haha teraz czaje, tobie chodzilo o nick pod ktorym ona pisze a ja z kolei odebralam to, ze ona daje przyklad nicka, ktory pisal komplemety w tym samym czasie co ona

tak myslalam wlasnie ze zle zrozumialas:P:P:P:P

Gość chuujek
ruchaubym :classic_cool: co prawda morda trochę końska z żabimi ustami, ponadto trochę męskawy głos i trochę za bardzo umięśniona patrząc po zdjęciach. Ale i tak jest nieźle. A poza tym niski głos i solidne umięśnienie świadczy o wysokim poziomie testosteronu jak na kobietę, a wiadomo że kobiety z wysokim testosteronem bardzo lubią ruchanie :classic_cool: