Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvjlkcjm

Czy i jak zwrócić uwagę współlokatorowi?

Polecane posty

Gość nvjlkcjm

Kurde, znowu to samo. Przed chwilą się przeprowadziłam a znów ktoś na mnie zaczyna żerować. Zrobiłam sobie w weekend zapasy jedzenia na cały tydzień, wczoraj wrócił wspólokator, dziś rano miałam poprzewalane żarcie w lodówce i oczywiście braki, nosz kurwica mnie strzela z tymi ludźmi. Mam mało kasy, ograniczony budżet a ten idiota myśli ze jak sobie zapełniłam lodówke to mam chyba pieniądze na zbyciu. A mnie sie po prostu nie chce łazić codziennie do sklepu tylko dlatego że jakiś frajer jest leniwy i woli żerować na kimś. Pewnie i kosmetyki podbiera bo nic w łazience nie ma pijawka jebnięta. Myslałam zeby napisac karteczkę i nakleić na lodówkę czy lepiej mu powiedzieć? Pewnie będzie ściemniał ze nic nie wziął albo powie ze jestem materialistka i wypominam mu troche jedzenia. Dla mnie to troche jedzenia to jest dużo w skali miesiąca. :/

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
tez nie lubie czegos takiego! postaw na swoim i twardo i otwarcie powiedz to jest moja pasztetowa, i prosze jej nie dodtykac, a jak wezmie, to wyjedz mu wszystko co on ma

Gość nvjlkcjm
to akurat nie była pasztetowa ale dziękuje za radę :) ktoś ma jeszcze jakieś inne bo nie za bardzo chce mi sie z nim rozmawiać, mozna to inaczej załatwić bez rozmowy?