Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natallia25

studia skonczone i co dalej-pracy brak?

Polecane posty

Gość natallia25

w tym roku skonczylam politologie i juz 5 mscy a pracy brak ,oferd zadnych nie ma jestem załamana -ojciec zalatfil mi prace jako pomoc do starszedj kobiety ,ale hyba nie podo studiowałam tyle lat zeby teraz komus tyłek podcierac-jestem załamana

Gość cccckkkssoss;lss
ktos kto pisze oferd zamiast ofert nie dzwie sie ze nie umie znalezc pracy

Gość magalaga
oferd, zalatfil... Podcieranie dupy to az zbyt wiele jak na twoj intelekt, pewnie nawet tego nie bedziesz potrafila poprawnie wykonać

Gość kalffior w bułce
no patrz! już ocenili twój intelekt. po tych kilku zdaniach :D to miejsce jest zajebiste, same nieuprzejme ćwoki tu siedzą ;D

Gość rrr555
PROWO Nikt po 17-letniej edukacji nie napisałaby "HYBA" :D A kafterianie jak zawsze na wszystko dają się nabrać ;P Sądzę, że temat założyła osoba która "podciera dupy" i chce się dowartościować, że jako nie ma pracy, to ci po studiach wykonują te same prace, co osoby po gimnazjum A nawet może i bez gimnazjjum, bo to HYBA mnie powaliło :D

Gość korrooonna
jak ktoś nie potrafi napisac dwoch zdan bez wręcz wulgarnych błędów swiadczących o wtornym analfabetyzmie - to owszem, duzo mozna stwierdzic na temat intelektu tej osoby.

Gość kalffior w bułce
"to owszem, duzo mozna stwierdzic na temat intelektu tej osoby" bzdura

Gość milssssssssssia
znam mnóstwo osób po studiach,którzy sa na bakier z ortografia ,a brak pracy po studiach w pl to norma