Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem tykającą seksualną bombą

Polecane posty

niestety tak fiku mikuuu :-D Mysle jednak, ze jesli popracowalbym nad Toba, byloby lepiej w tej kwestii :-D

Gość paszczurzyca
widziałem jej fote ona jest brzydka :( żadna normalna dziewczyna ni ejest dziewicą w wieku 23 lat...

fiku mikuuu znając zycie to ja musiałabym cię "uczyć" hahahahahahaa....moglabys sie zdziwic

Gość IMO12358
Fikusnica nienormalna, piękna, seksi, niebanalna. Znowu wszyscy podrywają, oczy w nią wlepione mają. A Fikuśna blaskiem pała, z wnętrza gorącego ciała. :P

fiku mikuuu samuelu stałeś sie jakiś taki chamski, kiedyś byleś dżentelmenem hahahah co ty powiesz... kiedys mówilas, ze jestem ciota :-D Zmieniasz poglady jak choragiewka na wietrze..

Gość paszczurzyca
to że jesteś nienormalna to chyba każdy na tym forum wie pozatym jesteś paszczurem z wysokimi wymaganiami będziesz tutaj pisać w wieku 30 lat to samo co teraz, choć pewnie i tak jesteś projektem bo nie sądze żeby ktoś mółbybyć taki beznadziejny.

samuelu, nie obrzucam facetów błotem, kobiety na kafe weszły ci an głowę i uciekłeś, dales sobei spokój, przestaleś pisać

fiku mikuuu samuelu, nie obrzucam facetów błotem, kobiety na kafe weszły ci an głowę i uciekłeś, dales sobei spokój, przestaleś pisać hahahaa...Kto mi wszedl na glowe!??? Ty uwazasz, ze jak ponizasz kogos i ublizasz mu to jestes taka drapiezna i charakterna. Mylisz sie. To brak kultury i wychowania. Jesli facet napisze pare slów prawdy-cham, jesli obróci to w zart lub zignoruje - ciota. Zastanów sie nad soba, bo chyba sama nie wiesz juz czego chcesz i o co ci chodzi, no ale coz...kobieta zmienna jest...

Mysle fiku, ze masz ogromny problem. Jestes samotna, bo nikt sie Toba nie interesuje, ze zwgledu na twój wredny charakter, juz pomijam wyglada, bo nie moge akurat tego ocenic. Dlatego ukrywasz samotnosc pod maska tej zle rozumianej 'charakternosci'.Pozdrawiam i zycze latwiejszego nawiazywania kontaktow z ludzmi :-D

samuelu, wszystko bierzesz do siebie i wyolbrzymiasz, powiem ci że nei zachowujesz si jak dżentelmen juz sobie dopiszesz że cham, tak samo z tą ciotą. Nie lubię takich ludzi.

Gość IMO12358
Kto się czubi...:P

to ty tak sadzisz, ze jestes mila z charakteru i jest to tylko i wylacznie twoja wlasna subiektywna opinia

nie bede mówil, kto na podstawie kilku postów zaczal oceniac jako pierwszy, jestem taki i taki... wiec nie badz hipokrtka

Gość werty 4444
Zaraz dojdzie do gwałtu na fiku :D

Gość IMO12358
To ja zostawiam Fikuśną Samuelowi i grzecznie się wycofuję. :P

"takiej jak ja drugiej nei ma" ­ faktycznie. jak bozia rozdawała intelekt, urodę i złośliwość, to zamiast stanąć w którejś kolejce, siedziałaś na kafe :classic_cool:

Gość żab-x wymiata!
5🖐️

Gość a trzeba bylo sie ustawic
po cycki i urode