Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdsig

Jaki telefon polecacie do 300 / 350 zł?

Polecane posty

Gość jhdsig

ma byc dotykowy lub ze zwykłą klawiaturą , odpada rozsuwany i z klapką.. dodam ze duzo smsuje ... ma byc wytrzymały ... i w miarę duzy ekran .. nie taki ponizej dwóch cali

Gość jak ma byc do smsow
to kup cos z pelna qwerty. Cos jak nokia asha 200 czy 201

Gość breslauerin
ja polecam każdy sony ericsson, poprzedniego (w595) miałam ponad 3 lata bezawaryjnie, teraz mam xperię x10 mini pro i też śmiga. ale niestety oba modele są rozsuwane, więc się nie nadadzą ;)

Gość jhdsig
nie chcę rozsuwanego poniewaz miałam juz własnie w595 i popsuła się tasma.. i to nie jedyny przypadek bo mnóstwo moich znajomych miało to samo na innych modelach

Gość jhdsig
a co myslicie o noki asha 306

Gość loOlllOOOlll
dotykowy nie jest wytrzymały :P polecam coś ze zwykłą klawaitura

Gość jak ma byc do smsow
Na glowe upadlas kobieto.... Czy co :classic_cool: Pisanie smsow na ekranie dotykowym 3 cale to masochizm w dodatku na ekranie oporowym. Ale lubisz sie meczyc to kupuj :classic_cool:

Gość jhdsig
nikt więcej się nie wypowie?

Gość jhdsig
no nie znam się..co to znaczy ekran oporowy ? dlatego pisze zebyscie mi doradzili

Gość jak ma byc do smsow
Sa dwa rodzaje ekranow oporowy i pojemnosciowy. Oporowy jest stosowany w tanich dotykowcach, reaguje on na nacisk palca, czy na rysik. Pojemnosciowy reaguje na dotyk , jest bardziej precyzyjnyi wygodniejszy do normalnego uzytku. Nie trzeba dusic po 2 czy 3 razy tego samege przycisku aby zalapalo jak w oporowym. No chyba ze paznokciem pisac bedziesz to mozesz telefon z oporowym wyswietlaczem brac bo na pojemnosciowym sie tak nie da :D

Gość jhdsig
a np samsung c3530 jest baardzo prosty, nie ma wilekiego ekranu ale podoba mi sie i mysle ze wystarczyłby mi.. co o nim sądzicie?

Gość jak ma byc do smsow
Tego to nie, chyba ze lubisz jak telefon gubi zasieg nawet tam gdzie jest dobry.

Gość jak ma byc do smsow
a jaki teraz masz telefon? smsy piszesz ze slownikiem T9 ???

Gość jhdsig
kurcze to sama juz nie wiem bo nie mam szczęscia do telefonów.. mimo ze uzytkuje dobrze i dbam o nie zawsze cos musi się zchrzanic

Gość jhdsig
mam od 3 miesięcy nokie c1-01 bo mój telefon mi się zepsuł ( lg kp500)a ten miałam w domu nie uzywany.. ale mam go juz dość.. jest strasznie mały i sie zawiesza - taki biały ekran się robi iza chwilę jest ok.. ogolnie nie podoba mi sie

Gość jhdsig
i tak uzywam t9

Gość inzynier serwisowy//zablok
Najlepiej desire. Bo jego cena jest po prostu śmieszna. Za 200pln używkę idzie dostać. Innego telefonu za tak śmiszną cenę nie kupisz. Ja mam desire Z do dziś ze względu na to ze to ostatni dobry tel z fizyczną klaw. Ale Z kosztuje jakieś 600 - 900pln. A TO TO SAMO!! Po prostu desire był we wszystkich sieciach za 1-99pln i jest tego masa. Potem w zasadzie długo gługo nic htc hd2 i galaxy 1 2 3 note.

Gość jak ma byc do smsow
kp500 ma ekran oporowy :D Dobrze sie go uzywalo? ;) Bo jak dla mnie ten telefon to porazka totalna. Jedynie z tego co pamietam to mial dobra jakosc rozmow,

Gość jak ma byc do smsow
Czyli jak piszesz z T9 to nawet w samsungach nie szukaj tylko w nokiach lub sonyericsonach , ew LG (tylko tam od polskich liter skraca smsy z 160 do 70 znakow, chociaz nie wiem czy w kazdym modelu)bo samsung i T9 to tragedia.

Gość jhdsig
no dla mnie było ok

O KURWA co za debil z tym oporowym ?? Oporowy jest 100razy lepszy a najlepszy jest oporowy + multiotuch 10 finger. Jedynym obecnie telefonem oporowym na rynku jest galaxy note i note 2. Wcześniej miałeś np thc touch pro i touch pro 2. Oporówki mają wszystkie prawdziwe tablety. x200 do x230T 27xxp itd. TO właśnie androidowe gówno i pojemnościowy jest do dupy a zwyciężył bo był tani. I przez reklame apple. Dla info dopiero iphone 6 ma mieć opór + multitouch. Jak zwykle pierdoleni znawcy wszystkiego. Proszę bardzo cała masa desirek http://allegro.pl/listing.php/showcat?change_view=1&id=79495&order=p

Gość jak ma byc do smsow
sam jestes debilem piszac takie cos :classic_cool: I nie obrazaj ludzi cwoku glupi. Jak taki madry jestes to bardzo prosze wybierz cos. Chociaz twoje rady na tym forum sa juz znane i kazdy kto sie zna troche smieje sie z tego

To chińska podróbka. Zazwyczaj trzymają max 6 - 8h. Android działa z fajnymi kwiatkami. Ale są i perełki. Tyle że to jednorazówka. Raz spadnie czy problem dokupieniem baterii. Jw patrz na urzywane desire nic innego lepszego nie znajdziesz

Gość jednoosobowy głos tłumu
nokia 500

Gość jak ma byc do smsow
Nie kupuj zadnego chinskiego szajsu. Nie boisz sie ze przyjdzie zepsuty??? lub padnie po kilku dniach???

Gość jak ma byc do smsow
Nie kupuj zadnego chinskiego szajsu. Nie boisz sie ze przyjdzie zepsuty??? lub padnie po kilku dniach???

Gość jhdsig
zapytałam z ciekawosci bo cena mnie zadziwiła:)

ha ha ha.. Zazwyczja hiszpanin czy ktoś jak odejdę z wątku to piszą pierdoły. Jak np wczoraj gdzie napisałem debilowi że włacza się przecież tłumaczenie i masz. Pisał jakieś pierdoły że da rodzicom przetlumaczyć bo się nie da i skakał z 3h. Potem mu wkleiłem to mu się nie podobało bo to przecież do dłupy tłumaczy. Więc napisałęm co ma wstukać w googla.. Takieście cwaniaczki. A nikt nigdy na moje rady się mi jeszcze nie poskarżył. Tak samo tutaj powód jest prosty. 1. masa tego było na rynku = cena prawie za darmo. 2. Jedyny telefon 1ghz poniżej 500pln do dostania. 3. Jedyny z starych modeli na które masz oficjalne wsparcie do androida 4.0. 4. jedyny smart który trzyma 3 dni. Więc powiem to co zwykle zanjdź lepszy i nie pierdol. A w większości gdzie pisze jest stopka. Czemu nikt nigdy się nie poskarżył ? Ano widzisz bo niektórzy jeszcze mają mózg. A oporówki masz wszędzie w każdym prawdziwym tablecie. Co więcej IPAD ma mieć w przyszłym roku. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość jak ma byc do smsow
Kup sobie lepiej zadbana nokie e52, zeby tylko na gwarancji byla i styknie , lub e72 jesli chcesz miec lepszy aparat niz w e52 🖐️