Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdsig

Jaki telefon polecacie do 300 / 350 zł?

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
Licytacja .Nowy pójdzie za jakieś 450pln. Kup na gwarancji z dodatkami. Za 350pln spokojnie. E52 jak najbardziej dobry wybór. Tylko mnie osobiście wk... w tym telefonie strasznie mały tekst nawet na największym ustawiony. Ale jak telefon do rzucania i wbijania gwoździ ok. Tyle że porównywanie dzisiaj e52 do 1ghz androida jest.... Dziwne. To jak porównywać dotykowy systemowy z telefonem do dzwonienia.

Gość jednoosobowy głos tłumu
inzynier o aero wie duzo ludzi, ale jego predkosc to juz inna bajka

A i poszukaj na tablica.pl albo na jakichś ogłoszeniach. Tych telefonów jest tak od zasrania że nawet w niektórych komisach nie chcą. Dlatego jw masakrycznie niska cena. Choćby do bliźniaka - desire Z Upatrz sobie po prostu jakiś z kartą pamięci + gwarancją czy tam etui a może uchwytem samochodowym jak ci trzeba. I tyle nic wiecej nie doradze.

oj znowu sie ktoś mi stopki dowalił. Wiem że wie. Ale masz prosty przykład panny tutaj z przed miesiąca bo jaka to ona zadowolona bo kupiła lapa małego mobilnego za 1800. Więc mówię że za tą kasę ma della v1440 nowego albo lenovo x201 12 cali i7, SSD, 3G. Więc masz neta w całej polsce lap działa do 20h jak dokupisz baterię. na standardowej 8 a nie jak jej 2h. Wiec mobilny net jest raczej jako forma reklamy przy doradzaniu lapa. Bo w przypadku jw. Dostajesz go w zasadzie gratis i możesz korzystać na uczelni czy w pociągu. A prędkość... no wiesz 0,5 M to nie jest tak dużo ale moje pierwsze łącze tyle miało. A do przeglądania INTERNETU wystarcza w 1000% niestety przerzuciliśmy się na YT i filmy on line itd. A tu już trzeba 2M. ALE ZA DARMO. I bez limitu.

0,5 to w reklamie. 200kb max

eee u mnie jest 0,5 cały czas. A teraz jestem w 10 15 tyś miasteczku to zaraz ci powiem.

Zgadza się. Może masz namyśli pobieranie 200Kb/s ale to by dawało 2Mbit Proponuje speedtest.pl

Gość asfafad
Leczysz się idioto? :classic_cool:

nie uzywam tego testowalem u znajomka, ogolnie do czytania stron ujdzie, ale wyslac cos to juz dramat

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
typie masz coś do mnie że mnie znowu blokujesz ? Jaja ci urwało? Wysyłanie to fakt tam masz 128kb/s... No i co 20 min rozłączenie którego nie widzisz żeby nie ściągać z rapida. Jw przeglądanie netu / skype/ itp Ale nawet jak właczysz film jakiś i odczekasz te 10 min to potem już się nie zatnie. U mnie w aucie non stop leci z niego muzyka + sprawdzanie poczty + gg i daje rade bez problemu. Ale jw za darmo ? Na uczelnie czego chcieć więcej. Znam debili co płacą po 20 30 pln miesięcznie z limitem. Żeby mieć neta mobilnego. Ja mam firmowego play i nie używam.

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
Może innaczej. Pomyśl o kierowcach tirów. Gdzie biadolą bo nie mają kontaktu. Tak masz non stop żonę na skype. Żeby to zrealizować musiał by płacić minimu 50pln miesiecznie. A jak by dużo gadał to limitu braknie. O przedstawicielach, dojezdzajacych do szkoły, pracy. Wyciagasz talet i używasz netu ile chcesz. Do stacjonarki czy domu każdy ma swoje wymagania... No i wiele gmin ma już dano wi fi za darmo. Także patrz w aspekcie mobilnym Dobra z nikam z wątku myślałem że czegoś się o sobie dowiem od pana wszystko jest źle.