Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola0133

Czy jest taka możliwość? Pomocy

Polecane posty

Gość Ola0133

Tydzień temu uprawialismy z chłopakiem peeting po jego dojściu on wytarl swojego Penisa chusteczka ale go nie umyl.Pozniej ocieralam sie o jego członek,nie wiem czy jest możliwość ze przez to plemniki mogły dostać sie do mojej pochwy? Od paru dni boli mnie podbrzusze a okres mam za 8dni..pomocy!

Gość ;) ciemnota
ola wracaj do przedszkola!

Gość Ola0133
A co w tym takiego dziwnego? Zadałem konkretne pytanie i nie wiem dlaczego uzyskalam taka odpowiedz ;)

Gość ;) ciemnota
ty jestes dziwna a raczej pusta zastanow sie raz jeszcze nad tym co napisałas i moze kiedys po latach znajdziesz odpowiedz i zrozumiesz dlaczego jestes taka beznadziejna

Gość Ola0133
Określ dokładnie co napisałam złe.Zapewne nie zrobiłam tego celowo,staralam sie napisać to szybko więc wiesz :)

Gość Ola0133
Nie pisze na tym portalu aby jakas malolatka mi Mówiła ze jestem beznadziejna tylko zeby uzyskać odpowiedzieć na zadane pytanie.Chyba nie zrozumiesz.

Gość ;)ciemnota
ciąża poprzez ocieranie??nigdy nie słyszałam większej głupoty

Gość Ola0133
Moze złe sprecyzowalam pytanie.Czytalam na ten temat i wiadomo,ze nie zajde w ciąże przez ocieranie sie narzadami plciowymi.Moj chłopak doszedł i tak jak napisałam boje sie ze nie wytarl wszystkiego dokładnie.Zarem potem zaczęliśmy sie ocierac,zdaje sobie sprawę ze szansa jest minimalna.Ale od paru dni boli mnie podbrzusze a to jednak dziwne..

Gość niesia1920
Spokojnie. To ze stresu boli Cie podbrzusze. Plemniki nie lataja tak sobie, nie skonczyl w Tobie, wiec nie jestes w ciazy.

Gość Ola0133
Ale czy to normalne ze mam taki ból ze stresu? Chciałam sie upewnić od osób bardziej doświadczonych czy po prostu jest taka możliwość ze plemniki mogły dostać sie do mojej pochwy..? Bardzo sie martwię.

Gość Ola0133
Mam okres za tydzień..

OMG !! Kolejna gimnazjalistka co się zabiera za rzeczy o których nie ma pojęcia..

Gość a coś ty sie gratka
taka niemiła i opryskliwa zrobiła? myslałam, że jesteś mądrzejsza

Gość Ola0133
Ludzka głupota i nie życzliwość mnie przeraża.

Gość właśnie ludzka głupota
nie lepiej założyć gumkę i zrobić to normalnie?

Gość Ola0133
Oczywiście,ze lepiej ale nie czuje sie jeszcze gotowa na seks.

Gość Nieżyczliwość pisane łącznie
to raz. A dwa - oczywiście, że jest taka możliwość. Jaka? Bardzo mała. I nie, podbrzusze nie boli tak szybko po zapłodnieniu, więc nawet jeśli jesteś w ciąży, to nie jest to jej objaw.

Gość właśnie ludzka głupota
ale na ciąże przez ocieranie jesteś'?

Gość Ola0133
Niezyczliwosc proszę juz zadowolona? Tak naprawdę nie rozumiem tego podejścia do mnie i do mojego zadanego pytania.Jezeli kogoś aż tak bardzo razi to co napisałam to moze po prostu sie nie udzielać.Mysle,ze powtarzanie o tym ze pisze bzdury i ze jestem z gimnazjum niczego nie zmieni.Swiadczy to tylko i wylacznie o poziomie kultury odpowiadającej osoby.Tez mogę zacząć tak robić bo napewno u wielu osób doszukalabym sie jakiś błędów,ale czy o to chodzi? Proszę Was.Martwie sie dlatego bo sadze ze będąc w bliskich kontaktach z moim partnerem moglam sie obetrzec o jego nasienie.

Gość Ola0133
Niezyczliwosc proszę juz zadowolona? Tak naprawdę nie rozumiem tego podejścia do mnie i do mojego zadanego pytania.Jezeli kogoś aż tak bardzo razi to co napisałam to moze po prostu sie nie udzielać.Mysle,ze powtarzanie o tym ze pisze bzdury i ze jestem z gimnazjum niczego nie zmieni.Swiadczy to tylko i wylacznie o poziomie kultury odpowiadającej osoby.Tez mogę zacząć tak robić bo napewno u wielu osób doszukalabym sie jakiś błędów,ale czy o to chodzi? Proszę Was.Martwie sie dlatego bo sadze ze będąc w bliskich kontaktach z moim partnerem moglam sie obetrzec o jego nasienie.

Gość Ola0133
Jednak jest możliwość bolu podbrzusza po zaplodnieniu.Wystarczy trochę poczytać ;)

Gość zau
W ciążę się nie zachodzi przez ocieranie. To raz a dwa to to jest kafe i tutaj wiele osób reaguje na tego typu pytania jak widać wyżej. Chcesz miłych odpowiedzi to nie na kafe bo tu jest jak jest. Sugeruję inne forum jeśli masz się tak przejmować niektórymi wypowiedziami.

Gość zau
Ból podbrzusza może być i przed okresem i w ciąży. To żaden objaw.

Gość Ola0133
Nie przejmuje sie tylko po prostu próbuje sprostować to co napisałam.Chodzi mi o to czy jest możliwość ze jego nasienie mogło sie w jakiś sposób przedostać do Mojej pochwy? Wiem ,ze możliwość jest minimalna ale jednak sie waham.

Gość zau
Na logikę to nie. Ale pewnie zaraz ktoś napisze że tak zaszedł. Swoją drogą głupia zabawa.

Gość Nieżyczliwość :)
Nie, Myszko, to nie jest realny objaw - to raczej nadzieja i ogromna chęć kobiet (wyczekujących dziecka) do interpretowanie bólu brzucha w taki sposób :). Wystarczy poczytać :D - ile kobiet bolał brzuch "tak dziwnie" i upławy miały "takie dziwne" i piersi "tak dziwnie wrażliwe" a uparta miesiączka przychodziła jak przychodziła :D. Każdy ginekolog ci powie, że pierwszym niepokojącym objawem wskazującym na możliwą ciążę jest brak miesiączki - wystarczy poczytać :D.

Gość Ola0133
No to tym lepiej dla mnie,mam nadzieje ze bedzie wszystko ok ;)