Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakich art

Jakich "artystów" robiących coś ładnego, widzianych w Dzień Dobry TVN znacie?

Polecane posty

Gość Jakich art

Chodzi mi o to, że nieraz jakaś osoba robi coś ładnego, a nikt jej nie zna.. i potem idzie do DD tvn i nagle wiele ludzi chce jej wyroby kupować. Tak było np z Amomirellą i Romaszopem. Najpierw nieznani, a teraz sporo osób chce kupować ich produkty. W tym ja np :D I teraz pytanie, znacie jeszcze inne takie przykłady? Kogoś, co robi coś niebanalnego?

Gość jednoosobowy głos tłumu
gracjan roztocki

Gość Jakich art
czytaj ze zrozumieniem :D

Gość jednoosobowy głos tłumu
uwazasz go za kogos gorszego od kobiety robiacej szalik na drutach?

Gość gardze wami
nie sądziłem, że istnieją jeszcze ludzie oglądający tvn :classic_cool:

Gość Jakich art
Uważam, że od niego nie mogę nic ładnego sobie kupić.

Gość Jakich art
Tak, oglądam, bo lubię, ale tylko jak prowadzą Dorota i Marcin. W innym wypadku nie.

Gość Jakich art
?

Gość Jakich art
?

Gość abu-abu
nie mam czasu na oglądanie DDTVN , ponieważ w czasie emisji programu pracuję i zarabiam na własny byt i utrzymanie ale mam pewien pomysł aby w TV pokazywać ludzi z lekka 'zakręconych' pozytywnie i zobaczcie, od wielu lat w TVP1 w czasie 15 minut Teleekspresu pokazuje reportaż w kilka sekund o osobach zbierających zegary z kukułką , miecze, jakieś lalki , dzwonki , papierki po gumach z 'bez obrazy z kaczorem Donaldem' , naprawiaczy starych motorów lub maszyn do szycia ... itd. , jak widać w Polsce są setki albo tysiące kolekcjonerów różnych staroci i mają ogromną wiedzę na temat swoich kolekcji , jak to pan Maciej Orłoś nazywa, tę panią co za pomocą szydełka wyszywa obrusy należy posadzić na ławce 'obrusowe cuda na kiju' - a poza tym, co szkodzi zaprosić do programu kilku prawdziwych Ślązaków i niech pogodoją 'po slóńsku' albo kilku Kaszubów , a może Ślązak spotka się z Kaszubem i dodajmy do kompletu osoby, które mówią pięknym językiem wymysojer ? a co , a jak !

Gość abu-abu
chyba takich specjalistów w DDTVN jeszcze nigdy nie było, więc może będzie okazja aby zaprosić , mam na myśli kontrolerów ruchu lotniczego nad Polską , jak wiadomo pracują w dyżurach ale być może DDTVN dogada się z PAŻP aby do programu takich fachowców zaprosić i niech przyniosą ze sobą radar, oczywiście z tym radarem trochę się wygłupiam

Gość abu-abu
pomysłów to mam wiele, czy pamiętacie za czasów komuny TURNIEJ MIAST ? to wcale nie było głupie, dwa miasta między sobą rywalizowały i na przykład, z tego co wiem i chyba się nie zmieniło , w mieście Dębica nadal produkują opony i chyba nadal Olsztyn produkuje opony , więc będzie konkurencja pomiędzy miastami i konkursy , - w rozciąganiu opony - rozciąganie liny - który drwal szybciej zetnie stuletnią sosnę - tak wymyślam, ale czy to fajny sposób na program z odrobiną humoru ?