Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Jakie trzeba spełniać warunki by dostać się do salonu play?

Polecane posty

Interesowałaby mnie taka praca :) fajna, lekka i przyjemna. Taka praca dla mnie. Takie coś coraz bardziej umacnia mnie do tego bym zmienił płeć i miał prace za biurkiem.

Gość Xymen
czy beczkę soli już opędzlowałeś ze smakiem ?

Ale ja jestem przystojniakiem. I co? dostałem skierowanie na staż i nie dostałem stażu. Pewnie jakaś zdzira za ten staż dała dupe.

Pomódlcie się żebym dostał taką pracę. W końcu ja mam bez matury ale średnie wykształcenie. Nadaje się do takiej roboty.

To jest praca dla mnie. Praca taka trochę biurowa, troche sklepowa :) w sam raz zajęcia dla takiego mężczyzny jak ja.

To jest praca dla mnie. Praca taka trochę biurowa, troche sklepowa :) w sam raz zajęcia dla takiego mężczyzny jak ja.

Gość yfuwkeeh
lekka i przyjemna buahahahahahahahha :D:D:D jestes wybitnym idiotą :O🖐️

Może trochę stresująca ale umowa zawsze można podpisać. Zresztą play to najlepsza sieć :)

Gość tfhrtye5y
Po tych odzywkach które tutaj wypisujesz stwierdzam że ta praca w 100% nie jest dla Ciebie.Żeby pracować w salonie Play trzeba mieć miłą aparycję, wysoką kulturę osobistą i błysk w oku a po Ty tego nie masz, jesteś burakiem w dodatku rozpieszczonym i niekulturalnym, do łopaty i rowy kopać a pracę biurową zostawić komuś kto spełni te wymagania.

Gość powinieneś raczej skupić się n
a fizycznej pracy. Praca za biurkiem BEZ RUCHU to powolna śmierć.

Gość yfuwkeeh
nie masz zielonego pojecia o takiej pracy, jest bardzo stresujaca, poniewaz masz do realizacji cele sprzedazowe ktorych jak nie wyrobisz to ci kase tna i cie zwalniaja za niewyrobione cele, musisz dwoic sie i troic, myslisz ze kazdy tylko leci by podpisywac umowy z play?

A robota w wawlu jest jeszcze bardziej stresująca. To dopiero koszmar. Harówka, później ból. Dzisiaj miałem dzięki Bogu lekką prace ale co będzie jutro? :(

Oto gdzie zostawiam swoje CV Tesco Rossman Empik Świat dziecka Salon T-mobile Salon Play Jest to dekada w Myśleniach :)

I co? nikt do mnie nie dzwonił a chciałbym tam pracować. Każdy mnie olał a ja mam chooooja z życia.