Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviennnn32

ile mnie moze wyniesc sam montaz kabiny prysznicowej?

Polecane posty

Gość viviennnn32

Mam w lazience wanne juz stara i chcialabym ja wymienic na kabine prysznicowa, ile mnie wyniesie rozmontowanie wanny i zalozenie takiej kabiny, nie liczac ceny kabiny tylko sama robocizne?

Gość sdfsdfas
nie wiem, ale to nie są tanie rzeczy :classic_cool:

Gość Menele ze wsi
jeśli chodzi o montarz, szefowo... my się tym zajmiemy oczywiscie nie za darmo no bo jak to.

A ja własnie rezygnuję z kabiny na rzecz wanny.Kobieto,zastanów sie czy napewno chcesz prysznic?Nie wyobrazasz sobie ile tam jest mycia i czyszczenia :OSzyby,szyny o matko:OOsad z mydła,kamień z wody osadza sie w tych szynach od szyb i potem musze czyscic szczoteczką do zębów-MASAKRA! ja chce wannę,gdzie przetre ja gąbką i po sprawie !

Gość Moniaszycha
Profesjonalnie kabiny prysznicowe montuje firma Świat Szkła z Warszawy http://www.swiatszkla.com.pl/145,kabiny-prysznicowe.html a jest to wynikiem dobrego projektu i zastosowania wysokiej jakości elementów

Gość magdakowalczyk952
Piękne kabiny prysznicowe montuje firma Świat Ze Szkła z Warszawy http://www.swiatzeszkla.pl/26/6-kabiny-prysznicowe.html a jest to wynikiem dobrego projektu i zastosowania wysokiej jakości elementów, wiem to wszystko, gdyż niedawno remontowali mi łazienkę i super wyszła kabina prysznicowa. Solidne profile, piękne okucia i ten chrom, który nadaje właśnie tej szlachetności o którą mi chodzi.