Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanna1234

chciałabym już umrzeć

Polecane posty

Gość załamanna1234

Mam dosc. Wszystkiego. Stracilam prace, nie zaplace za wynajem mieszkania wiec wyladuje w noclegowni. Zostawil mnie narzeczony po 7 latach zwiazku. Zmarła ukochana babcia. To wszystko w ciagu ost miesiaca. Za co? Czy to jakas klatwa ze to spotyka mnie jednoczesnie? Brakuje mi juz miejsc na rekach zeby sie ciąć. Chcialabym chlasnąć sie raz a porzadnie a brak mi odwagi

Gość JAPIERDOLEWSZYSTKIENICKIZAJETE
ile masz lat?

Gość wiem że to marne pocieszenie
przytulam też chcę już odejść mam dosyć

to nie jest koniec świata. i nie, wcale nie jest mi "łatwo mówić". znajdź w sobie siłę i brnij do przodu, a nawet z najgorszego bagna wyjdziesz zwycięsko. no, ale te słowa do Ciebie nie trafią, póki nie zmienisz podejścia. ­ życzę Ci poprawy sytuacji i wierzę, że ona nastąpi. tylko przestań myśleć o śmierci, a zacznij o życiu.

Gość załamanna1234
Jakie ma znaczenie ile mam lat? Zreszta co mi tam. Juz po 30

Gość załamanna1234
Zmienic podejscie... Nie mam nic. Rodzice nie zyja. Babcia tez. Dzieci nie mam. Pracy. Za pare dni rowniez mieszkania. Brnac do przodu???

przeczekaj , nie popsuj niczego , nie z takich opresji Ludzie wychodzili wzmocnieni nawet i umieli wyciagnac wnioski. niejednokrotnie nawet na dobre dla ich charakteru to wyszlo. choc to trudne do pojecia. gdy sie cierpi. wszystko mija nawet waz i zmija

Gość te gutekszkop
ale w Korei Płn. to za rozstrzelają... :(

Gość załamanna1234
No tak. I nie mam jeszcze jednrgo. Odwagi by odejsc.....

nie masz pasji? nie możesz znaleźć innej pracy? nie masz nikogo, żeby zwrócić się do pomoc? jeśli nie, to czemu takich osób nie poszukasz?

Gość dgsrhfhths
bo niektóre osoby takie są że się nie proszą o pomoc, bo prosi to się świnia

Gość załamanna1234
Pojsc i zebrac? Mieszkam na wsi gdzie psy dupami szczekaja. Pracy tu nie ma. Jedyny zaklad padl. Nie widze wyjscia z sytuacji. Nie mam z kim pogadac nawet. Do kogo geby otworzyc.

jasne, świetny tok rozumowania PROSI SIĘ ŚWINIA lepiej pisać na kafe, że chce się umrzeć, ale nie ma się odwagi 🖐️

to moze sprobuj zarobic na tych szczekajacych dupami psach. przeciez to sensacja-rewelacja. kazden jeden kupi bilet by to zobaczyc

Gość a teraz zeby dalej nie
jest taka madrosc ze..trzeba siegnac dna zeby :) czasem tak juz jest, ze zycie nie rozpieszcza tylko nie mozna czy nie powinno sie myslec o smierci nie potrafie o tej porze cie postawic do pionu ale zapamietaj, ze nie po to dostalas zycie by sobie je odebrac

mój bliski znajomy wyjechał do stolicy mając 20zł, po pół roku założył tam przedsiębiorstwo wiocha, nie wiocha - możesz ubiegać się o zasiłek dla bezrobotnych, wyjechać gdzieś za pracą, potem zaciągnąć kredyt. a najlepiej zgłoś się do MOPSu i oni (o ile w bliskim Ci oddziale pracują ogarnięci ludzie) Ci poradzą najlepiej.

Gość załamanna1234
Prosic mi wstyd. Zawsze to ja pomagalam na ile moglam. Nie bylo zle. Nie mialam nigdy klopotow finansowych. Byly dobrze zarabial. Tak dobrze ze poleciala na niego lalunia 20 lat mlodsza. A ja zostalam z moja ostatnia wyplata i bez niczego. Nikomu nie zycze. Uwierzcie

chociaz w dobie razacych dysproporcji pomiedzy zasobami ludzkimi a substancja mieszkaniowa oraz mocą przerobową czyli miejscami pracy to nie jest taki glupi pomysl

przeciez to genialny pomysl. kochanka na miejscu nie trza kutonga na wiatr i slote wystawiac bujajac sie na schadzki zimowa pora a i zonke sie udobrucha te 350 na szminki i majtki dostanie to i sie odczepi

Wstyd Ci prosić? A nie wstyd Ci się poddawać i ciąć po rękach, nie wstyd Ci, że zamiast próbować żyć wolisz umrzeć? no to naprawdę życzę powodzenia z takim podejściem :O:O:O:O

Gość dgsrhfhths
tak sięgnąć dna, powiedzcie to tym wszystkim bezdomnym alkoholikom itp ciekawe kto z was myślał nad tym jak im pomóc

Gość załamanna1234
Lookrecja dzieki...

Gość licccytacjaaaaaaaaa
licytacja???? Moje problemy: - bezkarni starzy (szczegolnie stara) - niezasluzony ostracyzm na osiedlu - chory pies - wywalili mnie ze studiow za nienapisanie pracy (nie wiem zy uda mi sie te studia uratowac) - jestem za glupia na to zeby zyc w tym swiecie - bpje sie doroslego zycia - mam apatie (inaczej bym wszystko przezywala)- czuje ze na niczym mi nie zalezy... - wileu "ludzi" ma o mnie zle zdania - pracy nie mam, znikome doswiadczenie (staze) - mam sporo problemow psychologicznych - wielu ludzi psuje mi bezkarnie opinie a ja nie wiem co z tym zrobic - kolezanki mnie olaly o innych rzeczach nie wspominam

Gość licccytacjaaaaaaaaa
aha, mam 28 lat

Gość licccytacjaaaaaaaaa
to ze jestem dziewica to swoja droga i tak mam niemalze skrajna apatie rok temu wpadlam w silna depresje potem bylo coraz gorzej schowalam sie przed swiatem...

Gość do załamanej
ale skoro zlikwidowali zakład, to powinnaś dostać odprawę, chyba w wysokości trzy miesięcznej pensji ?

Gość licccytacjaaaaaaaaa
a pies się dusi kilkanascie razy na dzien- rano ide z nia do weta :( z samego rana,. potem planuje jechac do promotora...