Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tej krytyki

co wy chcecie od tej siwiec?

Polecane posty

jestem kobieta ale denerwuje mnie ciagla krytyka pani siwiec. to bardzo ladna kobieta, wcale nie jest glupia jak piszecie, ma wspaniale cialo (co z tego ze plastikowe, ale ma) i do tego wcale sie nie panoszy jak niektore polskie gwiazdy, np. horodynska. a jak wchodze na portale typu pudelek, kozaczek to ciagle czytam tylko 'precz z siwiec'. moj maz uwaza ze siwiec jest ladna, sama jestem po ciazy i ciala juz nie mam takiego ladnego, ale to nie powod zeby wyzywac kobiety ktore sa ode mnie bardziej atrakcyjne. ogarnijcie sie ludzie!!

Gość jeszcze by tego brakowało
zeby ten pustak panoszył się , jestes taką samą dupodajką jak siwiec skoro nie razi cię jej ''gwiazdorstwo'' ?

a inne modelki co, lepsze?

Gość Jakoś nie widzę tych innych
modelek patrzących codziennie ze stron pism plotkarskich. A patrzac na jje wypowiedzi=no niestety, intelekt na poziomie krewetki:O

może i ładna ale no właśnie sztuczna plastikowa bez tech operacji i silikonów by nie była by celebrytką po za tym co ona takie zrobiła oprócz świecenia biustem tyłkiem i wypiętymi ustami by o niej ciągle mówić pisać

Gość kamil1979jgora
może jest dobrą matką i żoną

ludzi denerwuje to nachalne promowanie się. To, ze zapłaciła onetowi i kilku fotografom za rozdmuchanie jej "kariery". Sama siebie okrzykneła miss euro. Ludzie są zmęczeni celebryctwem z dupy, wolą ludzi znanych za osiągnięcia a nie za to, że zaplacili fotografom za zrobienie zdjęc jak wypina pontony do aparatu Czemu nikt o Ani Przybylskiej tak nie pisze? A jest zdecydowanie piękniejszą kobietą. I naturalną. Jak myślisz, czemu Ania Przybylska nie ma antyfanów? Bo nie jest celebrytką, jest aktorką!

Gość kamil1979jgora
No to w czym problem? Zrób sobie sesję lepszą niż ona miała, zapłać onetowi to będą i Ciebie promować.