Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona wkurza

jak przegonić studentke współlokatorke co coraz bardziej się rządzi i wkurza

Polecane posty

Gość Ona wkurza

Mam taki problem, Mam na imie Maciek mam 28 lat. Od końca września mieszka u Nas studentka. Po tym jak siostra się wyprowadziła i został pusty pokój, rodzice postanowili wynając pokój, i spoko na początku wydawał się pomysł dobry, dzięki temu jest więcej kasy w domu. Jednak dziewcze to bardzo szybko zaskarbiło sobie względy rodziców, zachowuje się jak ich córka, obiadki, śniadanka, telewizorek w salonie wspólne wypady po sklepach, a nawet grac z ojcem w szachy - ja nie umiem. Do mnie natomiast cały czas się przyczepia jak jakiś przylep, ciągle ględzi że powinienem znaleźć se prace a nie ze ciągle siedze w domu i nigdzie nie wychodze, daje jakieś rady, chce mnie ciągnąć po róznych imprezach a matka kaze mi z nią chodzić bo może jej sie coś stać, przyłazi na mój komputer i telewizor bo ona musi M jak miłośc oglądać i mnie wkurza i wk**wa coraz bardziej, myśli ze jest jakaś wielka mondralińska i zjadła wszystkie rozumy. A tak naprtawde chce chyba mój pokój który jest troszke większy. Jak se kupie piwo, to zaraz przylizie i się przymija bym jej tez dał bo ja nagle suszy Zaczyna się do mnie wręcz podwalać, cały czas chodzi w obcisłych ubraniach a także ciągle ćwiczy np leginsach a czasem w szortach i chyba myśli że polece na jej młode gibke ciało - a takiego. Raz przyjechała ciotka z daleko - to zaczeli mówić że Maciek w końcu ma dziewczyne, a tak jakby na serio i z nimi siedziała i gadała jak stała domowniczka - ja se polazlem bo się wk**wiłem Jak Ją przegonić prosze pomóżcie bo mam horror w domu !!!

Gość lajdislejdisfgfgf
masz 28 lat i mieszkasz ze starymi ?? może czas sie wyprowadzić na swoje.. ??

Gość Ona wkurza
niby dlaczego??

Gość lajdislejdisfgfgf
bo jestes noł lajfem... masz 28 lat i jesteś obibokiem.. to jest mieszkanie rodziców i mają prawo do tego, żeby mieć kasę ze współlokatora... widocznie jest ta laska mądrzejsza od Ciebie i fajniejsza :P

Gość lajdislejdisfgfgf
aha..ten Twój komputer jest Twój ?? zapłaciłeś za niego ?? jak tak to z czego ??

Gość kredka bambino
zaczyna sie do ciebie podwalac?? DO takiego lenia i kretyna? It is only your imagination hun :o

Gość dobra rada nie jest zła
wyruchaj ją na ostro :classic_cool: wóz albo przewóz ;)

Gość to spisek twoich rodziców
na ciebie cieciu , nie widzisz tego ? wymyslili ze wezma dziewczyne do domu która spodoba się im , swaty !

Gość Ona wkurza
dom jest mój jest zapisany mi w testamencie, jomputer też jest mój po co mam ją ruchać??

Gość Ona wkurza
jakie swaty o co ci chodzi? ze jak ze ona ze mna - po co mi ona?? !!

Gość lajdislejdisfgfgf
dom nie jest Twój, nawet jeśli jest zapisany w testamencie :P póki co jest rodziców :P ciekawe za co taki leń śmierdzący by sobie kupił kompa :D hahahaha beznadzieja z Ciebie..chodząca beznadzieja...albo leżąca..

dokładnie tak , rodzice wymyslili ten plan zeby zeswatać cię z fajna panną a przy okazji maja towarzystwo ,pare złotych i wszystko pod kontrolą ,jaką skończyłeś szkołe?

Gość Ona wkurza
wcale ze nie jak ja przegonic?? !!

Gość lajdislejdisfgfgf
może otruj ją ??

jak ja przegonic ? mów jej same przykrości np że jest pasztetem , że ma ohydne ciało , ze zachowuje się jak dziwka itp. w każdej rozmowie wtrącaj takie chamskie teksty a gwarantuje ci że po jakims czasie bedzie bała odezwać sie do ciebie a jej poczucie wartości i pewność siebie spadnie do zera , bedzie cie unikać jak ognia i pewnie wyprowadzi sie kto chciałby byc obrażany w miejscu gdzie mieszka i za to płaci?

Gość Ona wkurza
najgorsze ze ona nie jest taka brzydka na dodatek co będzie jak poskarzy się rodzicom, później nie będę mi chcieli dawać kasy :o

Gość Ona wkurza
nie moge jej truć - uznali by mnie za psychola