Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana allegro

jak zwrócić towar na allegro? pomocy

Polecane posty

Gość zzzzzxxzxzxzz xxxxxx
tak tylko 10 dni do paczki też włóż pismo: z datami, podpisami itd

Oczywiście nie masz prawa zwrotu towaru do 10 dni roboczych, ponieważ zakupiłaś od osoby prywatnej. Niestety Ty albo Twoja teściowa zrobiłyście najgłupszą rzecz, jaką mogłyście, nie otwierając towaru przy kurierze. Dlatego chyba jedyne co Wam zostaje, znalezienie świadka, że towar był używany i że nie mogłyście go tak zużyc w tym czasie i REKLAMOWAĆ Nic innego NIE MOŻNA zrobić

Gość oszukana allegro
posłuchaj ten przedmiot wygląda jakby ktoś go używał baardzo długo, nie chcę mówić co to jest, bo po co, ale to jest po prostu brudne, pokrzywione, tak jakby ktoś znalazł wysłużony sprzęt gdzieś na strychu i pomyślał, że sprzeda... Nie ma opcji żebym ja to tak zużyła w ciągu kilku dni... Mam zrobić zdjęcia, jak to teraz wygląda?

Gość oszukana allegro
Tzn, nie żeby wklejać tutaj ;) ale tak na wszelki wypadek

Gość oszukana allegro
nie odbiera telefonu... :O

I nie odbierze :o On nie chce ani tego sprzętu ani oddawać Ci pieniędzy :o

Gość oszukana allegro
tyle sie trabi o tym ze na allegro spisuje sie umowe, ze jak nie dotrzymasz jej to policja, sady... i mnie takie cos spotkalo :O a przez telefon byl taki mily... no nic, trzeba sie wziac w garsc i dzialac...

Możesz to odesłać ale jaką masz pewność, że zwróci Ci kasę? Raz Cie oszukał :o Czy ten przedmiot działa?

Gość oszukana allegro
działa, ale jak włączę to strasznie śmierdzi... jak w tym zrobić jedzenie i podac ludziom?

Gość gość
Przykro mi ale wiem z doświadczenia że allegro nic Ci nie pomoże , prowadziłam dwa spory z allegro , gdzie to kupiłam towar i zupełnie był niezgodny z opisem i co za każdym razem czytam " Proszę wystąpić na drogę sądową " , nic nie robią w tych kwestiach . Biorą tylko prowizję od sprzedaży i wystawiania towarów i na tym ich rola się kończy , absolutnie nic nie uzyskasz od allegro . Zgłaszaj sprwę na policję i to tędy jest droga o ALLEGRO musisz zapomnieć - uwierz mi . Pozdrawiam