Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioioioioioioioioioio

kontrolna wizyta u ginekologa po porodzie

Polecane posty

nie poszłam 6 tyg po, teraz juz jest 10 tyg i sie wybieram, ale troche sie stresuje, ze mnie lekarz objedzie ze tak pozno. byla któras na tej kontrolnej wizycie 10 tyg po porodzie?

Gość ja poszłam po pół roku
a moja siostra po dwóch latach jak idziesz pryw to oni w tyłku to mają w przychodni to nie wiem

prywatnie ide

Gość o boze nie!!
ja bylam bo nie dalo rady 6 tyg po porodzie - okres dostalam pozniej byly swieta BN nic sie nie boj, jak wszystko jest ok to nic ci nie bedzie pitolil z reszta to nie szkola zeby lekarz krzyczal czy mial o cos pretensje

Gość Zamiast
spoko będzie jak przyszłam po 8 czy 9 tygodniach nic nie mówił

Gość enrykietta
Boisz sie lekarza jak dziecko matki po wywiadówce, a prawda taka że sama pakujesz się w problemy, nie dbajac o siebie.

idz teraz i juz.nikt nie bedzie krzyczal tym bardziej jak idziesz prywatnie.to twoja sprawa i wazne zeby sie przebadac czy wszystko OK.masz prawo wejsc przed innymi-bez kolejki jako matka karmiaca( jak nie karmisz nie musisz mowic;)

To nie ma znaczenia. Ja byłam po 11 tygodniach, bo nie miałam głowy żeby się zapisać na wizytę a do mojego lekarza czeka się miesiąc. Ważne żeby w ogóle pójść i sprawdzić czy wszystko jest Ok.