Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondralińska

Głupi temat

Polecane posty

Gość mondralińska

Głupi temat bo mam troche głupie pytanie. Czy jeżeli wy (faceci) się golicie i ktoś wam na chwile przeszkodzi to wściekacie sie, wpadacie w furie, rzucacie przedmiotami? Dzisiaj miałam taką sytuacje, mój ojciec sie golił, widziałam że nalewa sobie wody do wanny wiec pomyślałam że zaraz bedzie sie kąpał. Chciałam tylko wziąść swoją szczoteczke do zębów i powiedziałam żeby się przesunął to ją sobie wezme. A ten wpadł w szał , rzucił maszynką, pędzlem i żelem do golenia i czym jeszcze tylko miał w podłoge w całej siły i zaczął sie drzeć na mnie. Wpadł w atak wściekłości i kłął i sie rzucał jakby nie wiadomo co sie stało. Chciałam tylko żeby mnie dopuścił do szczoteczki i pójść sobie z tą szczoteczką. czy to aż taki powód do wściekłości? Teraz ja jestem wkurwiona i wyżywam się na moim chłopaku chociaż nic mi nie zrobił. Miałam dobry humor od rana a teraz jestem zła jak osa. I nie wiem na kogo to skieruję.

Gość to nie jest normalne
zakladam wiec ze Twoj ojciec jest juz b. wiekowy i moze to poczatki Alzheimera, to objawia sie tez zloscia z byle gowna, nie tylko demencja