Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniTuliPanaSobie

Jak dbacie o krocze?

Polecane posty

Gość paniTuliPanaSobie

czy stsujecie płyny intymne?Ja myje krocze tylko woda i zelem do kapieli i nie mam zadnych dolegliwosci.kiedys kobiety myly szarym mydlem i woda z miska i tez bylo dobrze.Czy to jest nacaganie kasy na kolejny kosmetyk?

Gość daaaaa
szare mydlo akurat jest bardzo zdrowe. nie zawiera chemii. jesli ktos ma problemy z ciaglymi infekcjami powinien myc sie zwyklym szarym mydlem.

Używam albo szarego mydła albo płynu do higieny intymnej biały jeleń. Nie używam natomiast żelu pod prysznic, bo czuję po nim dyskomfort. Jeżeli tobie on odpowiada to o co chodzi?

Gość paniTuliPanaSobie
pytam bo chce wiedziec,czy tylko ja myje zelem,bo co chwle ktos zaklada topik na kafe o zeleach intymnych.

Gość raz w zyciu umylam zelem
Do higieny intymnej i wyladawal on w koszu. Strasznie mnie pieklo. Cale zycie myje woda i mydlem, bambino albo bialy jelen. Ostatnio maz z pracy dostaje mydla nivea wiec i nimi myje. Nigdy nie mialam zadnych problemow z jakakolwiek infekcja.

Gość ajksdhckxa
ja myję normalnie żelem pod prysznic. Kiedyś używałam żelu do higieny intymnej a potem raz zapomniałam kupić, drugi raz i machnęłam ręką :D I zdrowa jestem jak ryba ;P Tylko, ze ja nigdy nie miałam żadnych problemów, natomiast jak ktoś ma skłonności m.in. do grzybicy (bo ta np. lubi powstawać z nadmiernej czystości również) to tu bym rzeczywiście radziła płyn do higieny intymnej czy Białego Jelenia

Gość tez przyszla
Kupuje na zmianę Lactacyd albo płyn Biały jeleń super są oba. Jakoś szczęśliwie infekcje mnie omijają/

Gość agula8
szare mydło bardzo mi słuzyło po porodzie na ranę krocza, bo mocno wysusza-jak dla mnie zbyt mocno żeby stosowac normalnie na codzień. JA przez jakis czas stosowałam płyny do hig.intymnej ale nie sprawdzały się-albo uczulenie albo podraznienie. Teraz mam apteczny provag żel-smaruje sie po myciu/najlepiej na noc/ i on mi najbardziej odpowiada. Alw myslę że jak któs jest zdrowy i nie "wrazliwy" to może myc czym chce i tak bedzie dobrze, ale osoby bardziej "wrazliwe intymnie" czują róznice, po tym czego stosują do higieny intymnej.

Gość andzia sloneczna
uzywalam lactacyd teraz femfresh, przy braniu tabletek anty.i tak mialam czeste infekcje;/