Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -niemamnikogo

Jestem samotna bo zaden facet mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość -niemamnikogo

Jak sie spodoba to ruchacz zdradzacz cwaniaczek, jak fajny wierny to przecietniak lub brzydal :( z byle kim nie chce byc, nie moglabym z takim isc do lozka. Wiem, ze uroda to nie wszystko ale inaczej nie potrafie

dla kazdego uroda moze oznaczac , co innego . Takze do dyskusji temat . Podobno uroda kapusty sie nie okrasi :-P

Gość No i dobrze to siedź sama
całe życie, Ci mniej urodziwi by Ci przynajmniej uczucie dali jakiego nie zaznasz od byle przystojniaczka. Powiem Ci szczerze jestem przeciętnym facetem jednym się podobam innym nie, ale mam sporo znajomych, nie raz nie dwa dziewczyny uciekały od tych "przystojniaczków" w moje ramiona, bo jestem jaki jestem, niestety dla mnie to sytuacja nie do końca ciekawa zawsze wolałem odpuścić taki związek niż wiązać się z byłą kolegi, a jak byłem sam to zdarzało mi się to bardzo często...

Gość a takie tam
1 i 3 post najfajniejsze: 1 brzydka panienka marudzi, ze przystojniaka znaleść nie może 3 brzydki gość próbuje się dowartościować jakimiś puszczającymi się z każdym szmulami

Gość No i dobrze to siedź sama
a takie tam - no widzisz pasuję do tej damy autorki tematu :D. Tylko że mam dziewczynę i to 10 lat młodszą :D więc nic z tego. Jestem straaaaaaaaaaszny brzydal kobiety ode mnie uciekają w popłochu hehehhehehe.

Gość gość
mam przystojnego ale to psychol z kompleksami nigdy w zyciu bym siez nim nie zwiazala na stale.

Gość Dawid Mxxxxxxxxx
Ja jestem przystojny i normalny i podoba mi się gdy kobieta nie chce byle kogo.