Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marion_Silver

Mój mały sąsiad ma raka:(

Polecane posty

Gość wezcie sie ogarnijcie z tymi
tzn co masz na myśli ? ja akurat znam jednego lekarze jego córka byla chora na raka , złośliwy.. umarla... myślisz ze gdyby lekarze znali jakies tajemne lekarstawa na raka to nie zrobil by wszystkiego zeby ja uratowac?? po prostu organizm ludzki i wszystkie reakcje w nim zachadzace sa zbyt skomplikowane i medycyna jeszcze tego nie ogarnia

Gość Gonda
wezcie sie ogarnijcie z tymi,mysle ze lekarze nie umieja leczyc i nie tylko o raka tu chodzi, nie napisałem tego ze oni specjalnie nie leczą,tylko nie umieja ,ale dla nas ludzi oznacza to samo

Gość Gonda
A co medycyna ogarnia???,lek na raka juz dawno istnieje tylko w podziemiach,nie usprawiedliwiaj tu medycyny

Gość krokusek121
szybko się to wszystko u niego rozwija! ale trzymam kciuki - będzie/musi byc lepiej!

Do rozwoju raka przyczyniaja sie tez niektore wirusy wiec przykro mi slyszec o takiej dyskryminacji chorych ludzi przez ta egoistyczna osobe, ktora nazwala ich polproduktami.

Gość straszne:(:(:(:(
18:18 [zgłoś do usunięcia] Pancerna kołdora Pfffff, jak ktoś urodził się półproduktem, to choruje i umiera. x x x nie mam słów :o

Gość Biala jak śnieg
Z tego co slyszalam to pestki moreli lecza raka, zawieraja naturalny cjanek ktory atakuje chore komorki oraz witamine B17. Nie iwem na ile to jest prawda ale pare artykulow jest o tym w necie.

Gość bn
mozna pic sode z miodem

Gość bn
mozna sprobowac diete warzywnoowocowa

Ludzie nie wdajcie się w dyskusje z Gondą i nie słuchajcie go bo to zwykły oszust. Wypisuje tutaj bzdury w kilku watkach pod różnymi nickami i odciąga od leczenia proponując picie sody jedzenie kiełków ect i że te sposoby maja wyleczyć z raka. Chwali się że ma gabinet w którym leczy ludzi i że ma kilka fakultetów. Facet nie ma o niczym zielonego pojęcia. Według niego taki nowotwór jak czerniak potrafi odlecieć jak strupek-podobno widział to na własne oczy. Pisze ludziom chorym na czerniaka aby sie nie operowali i nie leczyli u lekarzy tylko smarowali czerniaka jodyną. Omijacie go szerokim łukiem i nie wierzcie w to co pisze. Jak tylko ktoś mu zwróci uwagę staje sie agresywny i zaczyna ubliżać. Zapewne jak przeczyta mój wpis tutaj to mnie zaatakuje. Jeśli mi nie wierzycie to poczytajcie w innych wątkach co ten człowiek za bzdury wypisuje . Już nie wspomnę z jakimi błędami pisze.

Gość Gonda
no właśnie też mnie ten gość,a dlaczego ten gość tak Cie tu wkórwia???powiedz prosze????

Gość gh
gonda mowi prawde.

Gość Gonda
Dziękuję wam,za poparcie,ale i tak widze ze na tym forum przwazaja niedowiarki i posłuszni lekarzom,:(smutne to ale prawdziwe

Gonda -oczywiscie ze masz racje nie daj sie!Masz racje w 100pr i my to wiemy, my tz my wszyscy swiadomi, mnie denerwuje bezradnosc najbardziej, bo ludzie sa tak zaslepieni i zaczarowani od dziecka, lekarz wie, lekarz wyleczy, lekarz Bogiem!

No proszę...Gondzie argumentów brakło to wezwał swoich popleczników czyli pomocną dłoń i rzodkiewkę i będą Wam forum rozwalać-tak jak nasze o operacji tarczycy rozwalili.Współczuję Wam...nie dajcie się zaszczuć tym oszołomom

Gość jeśli to prawda
że ten cały gonda ma jakiś rzekomy gabinet to już wiadomo co tu robi. Jakbyś był facet faktycznie taki dobry w tym co robisz i leczył ludzi niczym cudotwórca to by ludzie do ciebie tak walili drzwiami o oknami, że nie miałbyś czas nawet na to żeby iść się wysrać. No ale jak się ma pusty gabinet to trzeba szukać frajerów na kafe chociaż, co też świadczy o tym jak bardzo nie masz nic do roboty jak na twoje rzekome umiejętności

Gość Gonda
Jest to jakas tam interpretacja,ale niestety nie prawdziwa

Gość Gonda
Marion_Silver,no amputowana nózka napewno nie odrośnie,to przeciez juz wiemy

nie ma przerzutów na razie na szczęście, poszłąm za waszą radą i po prostu rozmawiałam z jego rodzicami, mieszkamy w koncu drzwi w drzwi, bardzo się zaangażowałam w te sprawę

Cieszę się, że Kamilek trafił do Instytutu Matki i Dziecka, gdzie zajęli się nim fachowi lekarze i wolontariusze Fundacji spełnionych marzeń, niestety nie wszystkie dzieci moga liczyć na dobra i szybką pomoc, oto Polska właśnie moi Państwo

Gość Gonda
To nie tylko Polska ,to wszedzie tak jest:)

Gonda no wątpię, niektóre kraje są bardziej rozwinięte jeśli o to chodzi i mniej rodzin jest zmuszonych do korzystania z pomocy Fundacji, ponieważ pomaga im państwo:)

Kamilek dostanie protezę amputowanej nózki!!!:) Dziękuję za zainteresowanie tematem, fundacja spełnionych marzeń już mu organizuje rehabilitację, wszystko będzie dobrze, trzeba tego się trzymać:)

Gość gość
niestety, wszyscy oglądamy takie przypadki w telewizji ale kiedy to dzieje się obok nie możemy uwierzyć bo przecież to niemożliwe, by spotkało kogoś bliskiego... a jednak... mim, że coraz więcej pisze się o metodach walki z rakiem, na przykład http://www.miastokobiet.pl/radiologia-w-walce-z-rakiem/ to jednak nie zawsze się udaje. Oby jemu się udało..a my musimy po prostu cieszyć się każdym dniem bo nigdy nic nie wiadomo...