Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fannka

Torebki w sieci

Polecane posty

Gość fannka

Dziewczyny, chce sie podzielic moim nowym odkryciem, mam na mysli sklep, w ktorym ostatnio kupilam sobie dwie nowe torebki. Z tego co wiem, to jest to nowy sklep, ale gwarantuje wam na moim przsykladzie, ze jest rzetelny http://www.torbowisko.pl/. Kiedys kupilam torebke w pewnym sklepie i troche mnie to zrazilo do zakupow w sieci, ale z tego sklepu jestem na prawde zadowolona

Gość ORDYNARNA AUTOREKLAMA
proszę zgłosić się do działu reklam i uiścic opłate

Gość fannka
to nie jest reklama, tylko moja osobita opinia

Gość fannka
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość torebkiwsieci
niektórzy próbują wypozycjonować swoją stronę, lub przesunąć pozycję innego sklepu internetowego, stąd najprawdopodobniej ta wiadomość od fannka. Ja mam domenę torebkiwsieci.pl, jak się mylę to przepraszam Cię fannka. A jak już tu jestem to zapraszam do obejrzenia moich torebek, fotografuję i sprzedaję torebki i robię to z pasją. Pozdrawiam wszystkich Krzysiek Andrzejczak

Gość xxxx2
Mój ulubiony sklep internetowy z torebkami to od jakiegoś czasu Shopperka ( www.shopperka.pl ). Tu przynajmniej ma się pewność, że nie kupuje się tandety. Bardzo dobra jakość torebek zwłaszcza tych ze skóry naturalnej. Powiem, że raz w życiu zamawiałem torebkę przez allegro i był to pierwszy i ostatni raz. Na obrazku wszystko wyglądało ślicznie, a jak wzięłam torebkę do ręki to się płakać chciało. W Shopperce powiem że jest na odwrót, że torebka na żywo wygląda nawet jeszce lepiej niż na ich stronce ! ;)

Gość Paula O
A ja z kolei polecałabym TOREBKOWY BUTIK na FB :) Bardzo miła obsługa, towar zgodny z opsiem i przy zamówieniu dostałam gratis miłą niespodziankę -bryloczek w kształcie torebki :)