Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kndwbhdekjde

objawy ciazy ? pomozcie.

Polecane posty

Gość kndwbhdekjde

czy to objawy ciazy ? kwasny posmak w ustach, bol w dole brzucha raz na jakis czas, zaparcia, sennosc, apetet raz wilczy raz zupelnie go brak, chce mi sie ryczec i wrzeszczec.. od wspolzycia minelo 10 dni.

Gość ajajajajaja
najwidoczniej 10 dni tem uchłopak ci trafił tam gdzie nie trzeba, polecam udać sie do psychologa :)

Gość kndwbhdekjde
z jakiej racji do psychologa?

Gość kndwbhdekjde
5 dni temu najprawdopodobniej mialam plamienie implantacyjne

Gość buhahahahahahahha
po 5 dniach od sexu plamienie implantacyjne buhahahahahaha naprawde idz do psychiatry na psychologa już za późno aaa i cofnij się do szkoły no chyba ze jej jeszcze nie skończyłać

Gość kndwbhdekjde
ale jak trafil tam gdzie nie trzeba? rzeczywiscie w oko poleciala czesc bo lubie to bardzo ale no sama nie wiem

Gość kndwbhdekjde
nie. dokladnie 7 dni po stosunku wystapilo plamienie. nastepnie 5 dni po tym krwawieniu na dzien dzisiejszy mam takie objawy.

Gość kndwbhdekjde
czyli na dobra sprawe 12 dni od stosunku minelo.. mniejsza o to, inaczej z tym pytaniem. czy 5 dni po plamieniu moga byc juz takie objawy ?

Gość idz się lecz bo sama nie wiesz
co piszesz! raz ze 10 dni raz ze 7 a potem ze 5 ..naucz sie liczyć ośle i wylecz się z ciąży urojonej

Gość kndwbhdekjde
ja pier@@@ siedem dni po stosunku dostalam plamienia, najprawdopodobniej wyzej okreslonego.. aktualnie od tego plamienia minelo 5 dni. i cholernie zle sie czuje. mam objawy jak wyzej. czy to realne? jesli w ciazy nie bylas to sie nie wypowiadaj !

Gość piękne teorie
może zacznij od zrobienia testu w terminie spodziewanej miesiączki zamiast durnoty wypisywać

Gość kndwbhdekjde
a ty sie naucz czytac pelnymi zdaniami.

Gość kndwbhdekjde
no z tym ze mam nieregularne miesiaczki.. wiec cholera wie. dobra. wstrzymam sie jeszcze tydzien.

Gość piękne teorie
logicznie myśląca osoba czeka na miesiączkę a potem robi test zamiast wypisywać jakieś domysły na kafe

Gość kndwbhdekjde
aaaa i jeszcze mi brzuch urósł i własnie zwymiotowałam

Gość kndwbhdekjde
mozliwe. ale chyba mam prawo do tego aby zapytac osoby doswiadczone? faktem jest ze tu wiecej nienawisci.. ale spoko.

Gość piękne teorie
gówno nas interesują twoje objawy: wzdęcia, gazy, plamienia, śluzy, apetyty i nabrzmiałe rzekomo cycki od domniemanej ciąży są testy (apteczne, lub z krwi) oraz lekarz

Gość piękne teorie
pytasz więc odpowiedziałam gdy podejrzewałam ciążę a miesiączka się opóźniała zrobiłam test

Gość Inciaaaa
MOJE OBJAWY CIAZY TO PO PIERWSZE ZACZELAM WIECEJ JESC NIE ZEBY JAKIES SPECJALNE ZACHCIANKI MIALAM ALE JADLAM CZESCIEJ NIZ ZWYKLE PIERSI MIALAM STRASZNIE WRAZLIWE NAWET MOCNIEJ WRAZLIWE NIZ ZAZWYCZAJ PRZED OKRESEM NO I OCZYWISCIE OKRES MI SIE SOZNIAL I ZAUWAZYLAM ZE CZUJE MOCNIEJ NIEKTORE ZAPACH MIALAM TAKI WRAZLIWY WECH

Gość Aaaaaaaaa0606
Jezu skąd taka ciemnota się bierze?!Dziecko kochane zrób test!!Tylko instrukcję poczytaj bo rozumem to nie błyszczysz:-(Czy ty myślisz że my ci ze szklanej kuli wyczytamy czy to ciąża!!

Gość kndwbhdekjde
zapytalam o objawy. tylko tyle. zabolalo was to ? zrobilam wam krzywde? ubylo wam z zycia? a moze ktoras z was za miesiac zechce adoptowac dzieciaka ze wskazaniem co ? nigdy nikomu nie zycze, aby ktos odegral sie takim jadem jak wy teraz na mnie. to jest forum.. nie pisze w tym dziale o samochodzie, o prostacie, o wyjezdzie do tunezji.. nie pisze aby gnębic kogos.