Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam coś :D :ASDasd

Maravilha czy wiesz, że....

Polecane posty

Gość matko maravila naprawde
hymn i hymn :O a widzialas jak zaspiewala litanie w Metrze? :o

Gość za 12 min
jednak jestes narcystyczna. rozumiem spiewac dla siebie, ale zalaczyc piosenke w stopce z takimi wokalnymi zdolnosciami to juz musi byc narcyzm. bo o autioronie cie nie podejrzewam. a co z planem byciem weterynarzem?

maravila ale chyba lepiej byc w centrum uwagi jako specjalista a nie jako posmiewisko?

Gość 433445556676767
nie bo jak widze ten nabotoksowany ryj i wary jak ponton to rzygam

oj jak sobie zdaje sprawe z tego, ze falszuje i chce spiewac to niech spiewa. Ja tam sie ciesze, ze sa tacy ludzie, bo mozna sobie humor poprawic. Maravilha bez urazy, ale myslalam, ze padne ze smiechu sluchajac ciebie:D

posmiewisko to wy robicie z siebie ;) ja sie nie wstydze wlasnego glosu, bo mi sie podoba to jak spiewam, choc chcialabym spiewac lepiej i nad tym pracuje ;) i w sumie troche jestem narcystyczna - nie powiem ze nie

nie badz smieszna :D co innego nie wstydzc sie glosu a co innego sie wystawiac tak :D mylisz pojęcia :) ­ litanie gorniaczka spiewala za czasow gdy jeszcze nie byla nabotoksowana

jesli tobie sie podoba jak spiewasz to znaczy ze nie masz kompletnie sluchu :D

Gość a ja mam coś :D
najwiecej szczekaja Ci ktorzy nie maja nic do pokazania Bo nie robimy z siebie idiotów, nie potrafimy śpiewac to nie śpiewamy

Gość a ja mam coś :D
Jedynie kotka masz zacnego :) Ale nie śpiewaj lepiej :o

mowcie co chcecie ;) falszuje czasem ale spiewac potrafie - mialam swoj zespol kiedys, spiewalam w szkolach, na karaoke i nikt mi nigdy nic przykrego nie powiedzial ;) wy jestescie zakompleksieni i lubicie mi dogryzac, cokolwiek bym nie wspawila zawsze bedzie beeeee ;) ale dzieki ze podbijacie mi wejscia na strony ;) o to mi chodzilo

"Bo nie robimy z siebie idiotów, nie potrafimy śpiewac to nie śpiewamy " dokladnie ­ malo tego, ja spiewam lepiej niz ty a jednak mam w sobie samokrytycyzm i uwazam ze niekoniecznie mi startowac i pokazywac moj talent gdyz jeszcze powinnam nad tym popracowac, wiec sie nie wystawiam na posmiewisko 🖐️ a uwierz, ze nieraz ludzie byli zachwyceni moim glosem 🖐️ ­ poza tym moje prace z innej dziedziny juz byly na wystawie, zaluj ze cie tam nie bylo :classic_cool:🖐️

niestety, nie potrafisz spiewac :) Courtney Love tez miala zespol, malo tego, zbila na tym kase, a tez nie potrafi spiewac wiec posiadanie zespolu o niczym nie swiadczy :D powiem ci lepszy przyklad - madonna, to juz w ogole muzyczne dno a nazywaa jest ikona :D wiec moze i dla ciebie jest nadzieja ;)

Maravilha- sorry, ale ja tam ciebie sie nigdy nie czepialam:O Napisalam ci prawde, falszujesz i nie umiesz spiewac, a jesli przyjaciele ci tego nie powiedzieli to albo nie sa prawdziwymi przyjaciolmi albo tak jak ty nie maja sluchu. A zespol moze miec kazdy i spiewac w garazu, zaden to dowod na to, ze masz talent. Na karaoke tez spiewaja rozne osoby- wiekszosc z nich spiewac nie umie i procz ich znajomych reszta patrzy na nich jak na clownow.

Gość hej śpiewaczko
Nie no porażka na całego co to ma być niby? Król Julian powiedziałby, że jest to wstrząsający performance. Śpiewasz jak dziecko w podstawówce. Piskliwie, z dziwną manierą, przeciągasz dźwięki, fałszujesz....mało? Poza tym dziewczyno czy Ty lustra nie masz? Ludzie Cie widzą do cholery weź wytrzyj twarz bo Ci się tusz rozmazał pod lewym okiem bodajże już nie spojrzę więcej bo się oplułem ze ś miechu idę pokazać współlokatorom niech się pośmieją :)

ale sie szczyce tak jak ty swoim marnym spiewem :) 🖐️

Gość za 12 min
nie, no ok, zostawmy spiewanie, bo z tego chleba nie bedzie. Ale co z twoimi planami zostania weterynarzem?

ale tak to jest, maravila dziwisz sie ze ludzie cie czasem tu wyzywaja? patrzac jak ty sie do innych odnosisz na ich krytyke (wcale nie chamska) to mnie to nie dziwi. wyzej srasz niz dupe masz. to jest twoj problem.

Gość polak, rasista, katolik!
zawistne szmaty, skąd w was tyle żółci? :O

dlaczego KRYTYKE i to ze komus sie nie podoba jej falsz nazywasz zawiscia? :O

troche mi to Kamile prowadzaca slynnego bloga przypomina:D Jest nadzieja i dla Maravilhy skoro Kamila sie wyrobila ze swoim gustem to i moze ona sie wyrobi ze swoim "spiewem":P

pozatym, ja nikogo nie zbesztalam za krytyke, cenie sobie krytyke jezeli jest konstruktywna trzeba potrafic krytykowac

to cie skrytykuje bardziej konstruktywnie - nie umiesz spiewac, falszujesz, jedynym wyjsciem sa profesjonalne zajecia z nauczycielem spiewu a i niekoniecznie pomoze ci pozbyc sie tej twojej paskundej maniery.

Gość za 12 min
Maravilha czy swiadomie ignorujesz moje pytanie? ja mysle, ze to nie jest zawisc, ludzie po prostu nie lubia narcyzow, z dobrym samopoczuciem, ale pustka w srodku. nie twierdze, ze M jest pusta, ale probuje sie lansowac i karmic swoje narcystyczne ego na polach, w ktorych nie ma nic do zaoferowania procz dobrego samopoczuciA. u niektorych to niemal graniczy z urojeniem, nigdy nie przepadalam za takimi ludzmi.

a poza tym, niestety, masz kiepską barwę głosu, z tym już nic nie zrobisz