Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam coś :D :ASDasd

Maravilha czy wiesz, że....

Polecane posty

nie ingoruje Twojego pytanie, juz na nie odpowiedzialam skonczylam kurs, teraz czekam na dyplom w piatek mam "wywiad" z pracodowca

Gość masz fajnego kotka
zawsze chciałam mieć sjamskiego

Gość masz fajnego kotka
cudny kotełłe

Gość taka tańsza wersja
Britnej Spears....tylko, że ona zaczynała jak była nastolatką i też taż piszczała. Jeśli chcesz konstruktywną krytykę to kilka uwag nie myśl, że od razu złośliwych: - każdy kawałek śpiewasz tak samo czy to wolna czy szybka piosenka Ty dalej swoje - śpiewasz przeciągając dźwięki jak już kończysz frazę to weź coś zadziałaj głosem - żadnych emocji jakby wyśpiewane tyle o ile żeby orginał przypominało i to niby Twoja pasja? Śpiewasz jak znudzona - za głośny podkład zagłusza Cię - strasznie dziecinny głos jak na dorosłą kobietę, żadnej mocy, głębi no nawet wsłuchując się nie da się tego doszukać :( Dużo pracy przed Tobą ale próbuj jak chcesz.

Gość matko maravila naprawde
to nie jest dziecinny glos sam w sobie, tylko taka maniera wstretna. a britney zaczynala jako mala dzeiwczynka w mickey mouse club a nie jako nastolatka i wbrew pozorom, potrafi zaspiewac, chociaz glosu poteznego nie ma

to ja ci teraz powiem z czym sie zgadzam, podklad mnie zaglusza, to fakt, ale to wina sprzetu niestety mam dziecinny glos - fakt ale nic z tym nie zrobie wspiewam jednoliniowo - zdaje sobie z tego sprawe, ale nie potrafie sie otworzyc spiewajac w domu wiem ze mam potencjal, kiedys sie nagram jak bede spiewala dla publicznosci - zupenie inaczej to wyglada

Gość matko maravila naprawde
pfff, albo sie potrafi spiewac albo nie. woalabym nie slyszec jak sie "otworzysz" :O

Gość taka tańsza wersja
Ale ja Ci wierzę. Popracuj nad skalą głosu. Nad akcentowaniem tekstu bo przecież o czymś jest o jakiś emocjach, coś opowiada i warto umieć to eksponować. Jak wejdą emocje to i głos nie będzie dziecinny muzykę trzeba czuć i wyrażać. Jeśli chodzi o Britnej to sorry nie chciałam nikogo urazić. Umie śpiewać oczywiście, że tak. Nie wiem jak zaczynała i za to sorry ale tak mi się skojarzyło po prostu.

Ty moze nie, ale inny lubia mnie sluchac ;) lubia tanczyc przy piosenkach ktore spiewam, lubia spiewac razem ze mna, lubia wstawac i klaskac jak szaleni, po wystepie podchodza do mnie i mowia mile rzeczy na temat mojego spiewu zaczynalam spiewac majac 7 lat - zawsze wiedzialam ze nie jest to jakis wielki talent ktory mnie poniesie w niebiosa, pozatym wolalam wtedy zajac sie czyms innym - wolalam malowac obrazy i szkicowac moze gdybym pracowala tylko nad glosem wygladaloby to dzisiaj troche inaczej, coz Bozia obdazyla mnie wieloma talentami, wolalabym miec jeden porzadny, niz wiele niedopracowanych ale to tez moja wina

Gość hghhhhj
ewelina naprawde uwazasz ze kamilka się wyrobiła? chyba zartujesz tylko zaczela uzywac fotoszopa nic wiecej:)

Gość za 12 min
nie urazilas mnie, po prostu cenie sobie fakty. dzuo ludzi najezdza na Britney ze nie umie spiewac, ale posluchajcie jej audycji dziecinstwa, od poczatku byla obdarzona talentem. niestety stala sie ofiara komercji i brutalnego swiata showbusinessu i dlatego jest teraz tak postrzegana. Marvilha falszuje, sluch jest wrodzony, nie rozumiem dlaczego wprowadzacie ja w blad, ze cos jeszcze mozna z tym zrobic :D

Piękneee kocisko :) Łoomatko jak mnie wkurzają te domorosłe porady- dajcie już sobie spokój: wstawcie swoje nagrania i fotki to wszyscy ocenimy. A nie przed monitorem to same modelki i gwiazdy estrady siedzą, i sypią złotymi radami. Kurna jak się nie podoba jak śpiewa to nie słuchać! A nie 3 strony wałkować o d... maryni, ona ma z tego radochę: I JA SIĘ PYTAM CO KOMU DO TEGO?!

Gość taka tańsza wersja
No trudno jest przekazać coś co kto inny napisał czasem się to czuje, czasem nie. Może masz swoje kompozycje? Np coś Cię zabolało, wzruszyło i po prostu napisałaś o tym i "opowiedziałaś" śpiewem ludziom? Takie Twoje emocje to byłoby naprawdę lepsze moim zdaniem. Oczywiście życzę powodzenia.

hghhhhj- nie wiem czy widzialas/widziales jej wczesniejszy blog, ale moim zdaniem wyglada lepiej niz kilka lat temu. Oczywiscie wciaz nie ma gustu tak jak i Maravilha nie nabedzie talentu co do spiewu, ale zawsze jakos tak lepiej niz wczesniej:P

Ewa a wiesz ze lubie wyzwania? ja Wam jeszcze pokaze :D taka wasza krytyka - zlosliwa czy nie, bardzo mnie podbudowuje i mobilizuje do dzialania ;) ainda vamos ver ;) sou capaz, sei isto!!!

ale to nie bylo zlosliwe z mojej strony i nie odbieraj tego w ten sposob. Nie potrafisz spiewac po prostu tak samo jak ja nie potrafie rysowac, czasem cos jak mi sie uda to narysuje i jest to podobne do tego co zamierzalam, ale to wciaz nie to. I zadne lekcje rysunku by mnie nie nauczyly tej sztuki. Podobnie jest z twoim spiewem. Spiewaj jak lubisz, ale ja bym na twoim miejscu zainwestowala w inna pasje, ta w ktorej naprawde wykazujesz sie talentem.

no widzisz, nie musze w nic inwestowac bo nie chce zarabiac tym na zycie - to jest takie moje hobby, zawsze bylo zawsze bedzie - mam potencjal i to sie nie zmieni spiewac nie potrafi np ona :http://ising.pl/nagranie/3qvf2sughl,Violetta_Villas-Przyjdzie_na_to_czas ja potrafie spiewac ;) a teraz juz koncze te wywody szkoda mi czasu, juz napisaliscie co chcieliscie ;) i pewnie ploty sie nie skoncza na tym temacie ;)

skoro uwazasz, ze potrafisz spiewac to ok. Ta z pierwszego twojego linku jest na twoim poziomie wokalnym, a nawet troche wyzej bo spiewa bardziej wyraziscie. Masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, a raczej o swoim spiewie. Ale skoro i tak nie zamierzasz nigdzie sie z tym wychylac to i mniemanie to zweryfikowane nie bedzie:)