Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość good girl or bad girl

FACET Z INTERNETU ZAPRASZA DO SWOJEGO MIESZKANIA

Polecane posty

Gość PrawiKkK
to idz do niego do chaty i lekko napąmknij mu, że masz okres od wczoraj zobaczysz jak zaraguje jeżeli chodzi mu tylko o sex to bedzie sie chciał wykręcić jakoś od spotkania i przesunąć :P

Gość ggf
tak a jak jest psychopata to i tak ja zgwalci a potem zabije wez puknij sie prawik w leb!!

Gość PrawiKkK
zamknij sie moja propozycja jest dobra :P tylko powiedz mu o tym przed spotkaniem że sie źle czujesz bo masz okres, a wątpie że jest psycholem skoro ma profil i znajomych na nim :P

Gość Lady1981
nie ma się nad czym zastanawiać moim zdaniem, on wyraźnie dał ci do zrozumienia, że nie zamierza się starać o ciebie i zapraszać cię gdziekolwiek

Gość ggf
jaki profil ? a skad to wiesz ze ma jakis profil i znajomych ? moze to jakis chory psychicznie czlowiek ktory upatrzyl sobie kolejna ofiare!! glupi jestes!

Gość PrawiKkK
sama jesteś głupia ! ja chce tylko dobrze doradzić, a może jest fajnym facetem skąd wiesz ?

Gość ggf
tak jasne;/ po jego propozycji watpie aby tak bylo! i nie obrazaj mnie!! dziewczyna jest mloda jeszcze i co ma ryzykowac kosztem gwaltu a nawet zycia?! co ty pieprzysz nawet sluchac sie nie da;/

Nie będę stosować żadnych głupich sztuczek z okresem. Proszę Was :P Przez internet prezentuje się wręcz idealnie - żadnych jakiś niepokojących zachowań. Normalny facet. No, ale to internet. Tylko jak wyszła od Niego ta propozycja, aby spotkać się w mieszkaniu to zaczęło mi się to nie podobać. Po prostu.

Ja mam troche podobnie ale w pewnym sensie na odwrót:classic_cool:.W tym sensie na odwrót że nie w moim mieszkaniu ale panienki:classic_cool:.A co do typka-lepiej sprawdź czy do niego pasujesz:classic_cool:.Ja wiem jak to zrobić:D.

Tak tylko jak panna zaprasza to raczej jakoś niebezpieczne i pełne grozy się to nie wydaje :D dla Was raczej przyjemne :P my jesteśmy na trochę gorszej pozycji w tym przypadku... Mam niby wywróżyć z fusów ? :D

Gość tede33
zgwalci cie dziewczyno i dopiero bedziesz tego zalowac albo jeszcze cos gorszego tacy to nawet do najohydniejszych zbrodni sa zdolni!!! nie warto ryzykowac kosztem zycia co wy tu niektorzy piszecie??????????????

Gość ziąąąąąąą
a czy to facet z gumtree? z krakowa?

Pierwsze spotkanie z kims obcym od razu w jego domu, a nie na terenie neutralnym? Odradzam. To glupie i niebezpieczne. Najpierw pospotykaj sie z nim w miejscach publicznych, obserwuj go itd, a potem ewentualnie mozna myslec o odwiedzaniu siebie w mieszkaniu.

Tak, z Krakowa ;O Myślimy o tym samym czy zwykły przypadek ?

Gość srrrruuuuuuuuuu
w Krakowie gwałcą i latają z wywieszonym małym po Plantach

Chyba musicie sobie wiecej szczegolow podac, by ocenic czy to przypadek czy strzal w punkt.

spotkanie z nieznajomym najlepiej na neutralnym gruncie i w ciągu dnia gdzieś gdzie jest sporo ludzi. a co do tytułu postu pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy: będzie seks...

Gość ryzyko
A trzeba też pomysleć,że nie tylko on może ją zgwałcić,czy wręcz zabić.Może ich być tam kilku...Traktuje ja jak pizze z dostawa do domu,fuj.Daj sobie spokój z takim dupkiem.Nawet jesli nie planuje nic niebezpiecznego dla ciebie-to nie ma klasy za grosz i nie potrafi zrozumieć,że możesz miec wręcz obawy o życie i nie należy cie narażać na takie stresy.Szkoda mu 10 zł. na kawę?

Nie wiem czy mógł dawać ogłoszenie na gumtree. Tam dużo się takich ogłasza co szukają chętnej. Kraków czy inne miasto ? Wszędzie można spotkać psychopatów i innych niebezpiecznych ludzi.

Gość ziąąąąąąą
pewnie o tym samym :D wiesz mniej więcej gdzie mieszka? Bo ten o którym ja przy pewnym moście :D

Gość PrawiKkK
bo wy szukacie przystojniaka a prawikami gardzicie :(

Właśnie co do tego to ma mi napisać. Nie zważając na to, że ja mogę nie mieć ochoty się spotkać skoro tak się zachowuje. A możesz mi więcej szczegółów podać ? Nie wiem, wygląd ? Coś charakterystycznego ? Od dawna się z Nim 'znasz' ? :)

Gość ziąąąąąąą
nie no, gadałam z nim tylko :D nie przyjaźnimy się czy coś :pz tego co kojarzę to ciemne włosy, lubi historię/wos :D

Gość kinderoos
no ladnie jeszcze nam tu kolezke z krakowa zdemaskujecie ;D

Gość ziąąąąąąą
i chyba uczył piłki nożnej

Gość jest konkurencja i wybór
po co kobiecie prawik? do nauki pisania i czytania?

17:23 [zgłoś do usunięcia] good girl or bad girl Tak tylko jak panna zaprasza to raczej jakoś niebezpieczne i pełne grozy się to nie wydaje dla Was raczej przyjemne my jesteśmy na trochę gorszej pozycji w tym przypadku... Mam niby wywróżyć z fusów ? " Niestety nie zajmuję się leczeniem urojeń prześladowczych:O.Dlatego lepiej cizię dorwać przy chałupie:classic_cool:.Aby wiedziała że wiem gdzie mieszka:D.

a pracuje czy nie ?

Gość ziąąąąąąą
kurde, nie pamiętam, wiem że chyba uczył grać w piłkę ale nie wiem czy dalej to robi :D a nie czekaj, chyba coś z dziennikarstwem robił, na laptopie pracuje :D kurde, głowy nie dam, ale tak jakoś kojarzę :D

Najprościej będzie jak podasz mi pierwszą literę Jego imienia. (Niech to nie będzie zbyt dosłowne :P) Wiesz ?