Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deseczka025

Co sądzicie o tych zdjęciach ciążowych?

Polecane posty

Gość zau
Nic szczególnego.

no foty spoko, na stronie internetowej ma ich więcej niż na fejsie nawet fajne bo nietandetne mi się podobaja za to jej foty tych maleńkich dzieci, zajebiste sa :P jak chcesz robic to mysle ze juz powinnas sie zapisac na sesje bo w sumie niedlugo masz termin. no i zebys spuchnietych nóg na sesji nie miala

fajna pamiątka, ja też jestem w 32 tyg ale brzuszek mam malutki i musiałabym go nieźle wypinać poza tym zrobiłam sie jakaś wstydliwa i wole pokazać komuś tyłek niż mój brzuszek-wiem głupie ale tam jest moja dzidzia i nikomu jej nie dam :) a jak sesja to z mężem bo to wsze wspólne "dzieło":)

a patszcie na to gdzie ta mama karmi piersia to dziecko- sama bym takie chciala no i to pod drzewe to fakt bardzo ladne choc malo brzuszke widac

Gość ktokolwiek1984
te z rodzicami różnymi są nawet fajne, takie wesołe a nie sztuczne ustawiane

Gość TE ZDJĘCIA PO PROSTU
są ok. ale bez szału :) poszukaj po google moze ktoś lepszy sie trafi :)

Gość deseczka025
mi się podobają w zasadzie, szukałam fotografa już od dłuższego czasu, ale każdy chce minimum 550 zł za sesję i daje 15-20 zdjęć, a ta laska chce 350 zł i daje aż 30 zdjęć poza tym dobrego ciążowego fotografa akurat ciężko mi było znaleźć i tak trafiłam na nią- inni chcą 600 pln za sesje a robia foty takie same jak ona, wiec bez sensu.

Gość detronizacja999
mi się podoba to z różowym kwiatem, jest takie neispotykane i kobiece. rzadko sie zdarza, zeby kobieta wygladala seksownie na zdjeciu i bez wulgarnosci zadnej a tu jej sie to udalo moim zdaniem i to z drzewem rzeczywiscie niezwykle

Gość wilk z lasu bez kapturka
podoba mi się pomysł zrobienia jakiegoś zdjęcia brzuszka, dyskretnie, grzecznie, z myślą o dziecku podobają mi się zdjęcia małżeństw z tego okresu, ale w ubraniu, ale rozbieranie swojego niezgrabnego cielska nie wiem, czemu ma służyć dziecko raczej nie ucieszy oglądając zdjęcia matki w samej chustce mnie się wizualnie nie podobają w ogóle kobiety w ciąży, dla mnie ciało ciężarnej z żadnej strony nie jest piękne, jest nieforemne i przypomina się beczkowóz chyba, że ktoś jest naturalnie pokraczny i z ciążą mu te wady wyglądu da się wyjaśnić, to w pełni rozumiem chęć pstrykania fotek zdjęcia bobasów są fajne, ale największym powodzenia i tak cieszą się nie wystylizowane piękne zdjęcia, a zdjęcia dziecka zakichanego, z dziwną miną, które usnęło w dziwnej pozycji lub się potknęło raczkując

Gość detronizacja999
W pewnych kwestiach się z tobą zgadzam kapurek, ale czy uwazasz ze na ty zdjeciu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=293768194068895&set=a.273743262738055.56682.272609872851394&type=1&theater ta kobieta wyglada pokracznie albo nieestetycznie? albo, ze jakby to byli twoi rodzice to nei cieszyloby cie dzis to zdjecie? wlasnie jezeli chodzi o ciaze to lepiej isc do fotografa bo chociaz wyretuszuje niektore wady i zrobi foty estetycznie, a takie samemu w domu ciezko zrobic estetyczne

zdjęcie mi się bardzo podoba i właśnie o takich dyskretnych zdjęciach pisałam ciąża to krótki czas i nie da się podważyć jego wyjątkowości i sama chciałabym jakąś pamiątkę, ale w takiej właśnie formie rozebrana ciężarna,zwłaszcza z ramionami jak łapa niedźwiedzia i serdelami zamiast nóg odpada te zdjęcia mi się bardzo podobają: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/402229_273743282738053_1190798920_n.jpg http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/198687_285710781541303_1052210082_n.jpg

Gość deseczka025
Dzięki dziewczyny! umówiłam się jednak na sesję i jestem bardzo podekscytowana :) SzkodA, ze to nie lato i nie bedzie sesji plenerowej, ale mysle, ze studyjna to tez fajna pamiatka :) wilk z lasu: mi też się podobają te, które poakzalas. kurde, chyba jak urodze tez sobie zrobie sesje z noworodkiem. Potem sie zaluje, jak dziecko ma 3 lata, ze sie go nie uchwycilo takiego maleńkiego w pierwszych tygodniach zycia :)

to fakt, ale po porodzie najpierw dochodzisz do siebie, później wciągnięta w wir pracy nad noworodkiem nie masz czasu etc. ale zdjęcia bardzo fajne i jak ktoś ma czas, chęć i kasę to moim zdaniem warto