Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itakaitah7

co przygotować na jutro ?

Polecane posty

Gość itakaitah7

przychodzi do mnie jutro ktoś, z kim się spotykam od pary tygodni. Piszę "ktoś" bo nie potrafię sprecyzować kim dla mnie jest. Podoba mi się, zainteresował mnie swoją osobą ale nie wiem jeszcze za kogo mnie traktuje. Spotkaliśmy się 5x wiec go zaprosiłam do siebie. Co mogłabym przygotować? Myślałam o dobrej herbacie, mam ciasto domowe, ale mało już go zostało. Może jakiś koktajl z owoców, co radzicie? Nie chcę by widział że się "naszykowałam" skromnie a z klasą.

Gość morsss
Przygotuj paczke kondonow i zel do dupy :classic_cool:

dobra herbata, czyli? Zalezy o ktorej u Ciebie ma byc. Jesli w porze podwieczorku to herbata/kawa i ciasto będą ok. Wystarczy. Jeśli w porze kolacji, mozesz zrobic jakas szybka salatke na bazie mixu salat, z pomidorem, fasola czerw., ogorkiem zielonym, oliwkami, feta z sosem koperkowym z dodatkiem cytryny plus ewentualne grzanki do tego.

Gość itakaitah7
mam pare rodzai smakowych. przyjdzie po 18, wiec mysle ze podwieczorek wystarczy..

Gość itakaitah7
a co z nim robić? ok pogadamy sobie, nie mam na tym komputerze zdjec które mogłabym pokazac, ani pochwalić sie swoimi zainteresowaniami...

po 18 podwieczorek? Wedlug moich norm pora podwieczorku to ok.16, ale kazdy pewnie ma swoje widzimisie. Po co zapraszasz kogos z kim nie wiesz co robic? Dziwne troche. Musisz byc chyba bardzo mloda?

Gość fikusia
moze paluszki? lody jak lubi i herbatke

Gość itakaitah7
a co myslicie o smazonych bananach ? patrzylam na internecie, szybko prosto, tanio.