Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lookoflooks

w co ubieracie dzieci do przedszkola...

Polecane posty

Gość lookoflooks

z ciekawosci pytam:)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
w bikini

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
w kąpielówki

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
i koło ratunkowe

Gość higfiwge
rękawice bokserskie

Gość okaoka
dziewczynke ubieram w leginsy i dłuższą bluzkę lub tunike.nie nosi spódnic i sukienek.nawet chyba żadnej nie ma.stawiam na wygodę.spodnie po siusianiu łatwiej ubrać niż rajstopy.

Gość a ja wlasnie spódniczkę
sukienke i rajstopki. Uwazam ze to wygodne i ona też nie narzeka. To zwykle bawełniane sukienki nie żadne koronki i milion guzików.

Moje chodzi do żłobka :) ubieram w spodnie, skarpetki, bluzkę z krótkim rękawem, bluzę lub sweterek rozpinany, kurtkę i czapkę.

Gość coz luznego,wygodnego
Njalepiej i najczesciej cos dresowego, rozciągliwego, aby jej ciasno nie bylo, Dresy.,leginsy, getry, spodnie polarowe itd

Gość frfwrefwe
Zwykle o tej porze wkładam córce: -majtki -podkoszulkę bez rękawka (wkładałam też podkoszulki z długim ale nauczycielkom trudniej jest na nie włożyć bluzkę a mała jeszcze sama sobie nie radzi) -bluzkę z długim rękawem -legginsy/spodnie, ewentualnie rajstopy do dłuższej bluzki -no i skarpetki - poza tym sweter/bluzę, które zostawiamy w przebieralni obecnie już daję jej rękawiczki z jednym palcem na sznurku, bo takich życzy sobie przedszkole, szalik i cieplejszą czapkę, w kurtce chodzi przejściowej, cieplejszej jesiennej.

Gość frfwrefwe
A ty co wkładasz dziecku, lookoflooks? W przedszkolu mojej córki jest chyba ciepło, więc nie muszę brac pod uwagę przeciagów, na spacery też wychodzą krótki no i blisko mamy do domu. Ale... maluchy i tak się przeziębiają. Tyle odnośnie dopasowania stroju do pory roku i pogody. Ponadto mam świra na punkcie dobierania kolorów. Mam dla córki nawet trzy pary pantofli na zmianę, żeby pasowały. :D Ale widzę że mi to przejdzie wraz z doświadczeniem (mam świeżo upieczonego przedszkolaka) - bo i tak zakładałam jej głównie jedne. Niemniej przydało się, jak mała zlała się tak, że pociekło w buty.

Gość rzuku123123
nasz biega w samych rajstopkach i koszulce, potem łatwiej ciociom go ubierać/przebierać

Gość iza8000
W same rajstopy i koszulkę to sama się ubierz np do pracy. No kobieto litości, jak to wygląda!?

Gość a ja wykupie kafeterie
PRL jeszce czuc i widac po niektorych wisowatych rodzicach, tylko dzieci na posmiewisko wystawiają Pozniej jak te dzieci dorosle beda ogladac zdjecia z przedszkola, to bedzie widziec, ze kazdy mial na sobie getry,spodnie, dresy,spodniczki,szwedy,a on jedynie z rajtuzach :o :o :o

Gość emcekwadrat
Jak to "łatwiej go ciociom przebierać?" Co za różnica czy go przebierają z rajstop czy ze spodni? No jak wygląda dziecko w samych rajstopach i koszulce w przedszkolu?

Gość i znowu problem
przecież te rajstopki dla dzieci są bardzo ładne ...dziecku wygodnie to niech tak sobie chodzi.

Gość iza8000
w dresach też byłoby mu wygodnie i przy tym po ludzku by wyglądal