Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbfghh

Dzisiaj wygram 50 mln i....wpisujcie pierwsza rzecz ktora zrobicie

Polecane posty

Gość vbfghh

ja 1. Pojde do szefa i powiem mu zeby spierdalal i rzuce mu wymowieniem na biurko :P

Gość słotka idjotka
!. umrę z radości na zawał:P a tak poważnie to zadzwonię do męża z informacją, żeby wracał z zagranicy do domciu:)

Gość jednoosobowy głos tłumu
a ja sie usmiechne pod nosem, spojrze w niebo i powiem - wiem ze mi sie nie nalezalo, wiem ze nie mialem az takiego cisnienia jak inni, ale i tak ci dziekuje supermanie

Gość co zrobie hmmm
pomysle ze ktos sobie jaja ze mnie robi :D potem zaloze konto w szwajcarii i zamowie bilety lotnicze

Gość szkoda ze nie wygram ;)
skladam wypowiedzenie w pracy i jade na minimum 4 tygodnie na wakacje do cieplych krajow :) ...a pozniej w Alpy na narty :)

Gość niestety tak bywa na allegro
ide do pracy zlozyc wypowiedzenie i zaczynam szukac mieszkania zeby kupic

Gość zaczynam wertowac net
w celu znalezienia jakiegos fajnego mieszkanka na florydzie a dalej sie zobaczy

Gość nie skladam wypowiedzenia
tylko ide do szefa i zapodaje gadke w takim stylu " ty stary capie , wyzyskiwaczu mozesz cmoknac mnie w chuja i strzaskam dzwiami" niech mnie sam zwolni 🖐️

Gość dzownie do rodzicow
jade sobie gdzies na przejazdzke a jutro ide do pracy z wypowiedzeniem.

Gość zderrr
Kupię mamie, sobie i rodzicom narzeczonego po wypasionym mieszkaniu/domu a resztę oddam jakiejś chorej osobie (hmm chyba nawet wiem komu) bo z takich pieniędzy nigdy nic dobrego nie wynika (serio większość osób które wygrały po kilku latach żyją jeszcze gorzej niż przed)

Gość napewno kupię......n
napewno kupiłabym bilet na finał ligi mistrzów.....(25000 zł)......

Gość Jolka z Sieradza
Ja jakbym wygrała to by mi się nie chciało iść z wypowiedzeniem do pracy , nawet bym nie zadzwoniła do pracy rzucilabym bez żadnego wypowiedzenia poprostu bym nie poszła i tyle .

Gość loka loka
najpierw wykupie mamie mieszkanie,przyszłej teściowej też, a potem kupię mieszkanie dla nas. do pracy pojadę i powiem co myślę o tym jak mnie szefowa traktowała,jak popychadło.zrobię to samo teraz z nią, otworzę kwiaciarnię na przeciwko jej lokalu i zrobię przez pół roku takie ceny że zbankrutuje, bedzię wtedy wiedziała co to znaczy zapieprzać za 1400zł i w każdy weekend,.i dam komuś biednemu troszkę kasy,

pierwszą rzeczą będzie kupienie mieszkania i zabezpieczenie przyszłości dzieci :) a potem? hmm.. pomogę rodzinie, bo wokół same dziady :O :D

Gość Hahaha ja tez wygram
:D tyle osób ma tu jeszcze wygrać wiec do podziału bedzie ta kasa :D jak wygram to kupie dom i nie bede musiała tułać się po wynajmowanych mieszkaniach :D oczywiscie super ekstra zakup wyposażenia do domu, samochód dla mnie i dla męża :D dużo zabawek dla dzieci i ciuchy! I oczywiście trochę:P kasy dla mamy i taty, i dla dwóch sióstr i trzech braci i tesciowej i szwagierki:D

A ja dzisiaj zrobiłam numer z totkiem :o :p kupiłam kupon i potem przy dalszych zakupach przymknęłam go zamkiem od portfela, tak że oddarł sie narożnik :o wyrzuciłam ten podarty kupon bo pewnie i tak by go nie uznali w razie czego. Kupiłam sobie drugi, ale jesli dowiem sie że w moim kiosku padła 6 i nikt nie odebrał....to sie zezłoszczę :p