Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość para pomyleńców

co nosić do leginsow publicznie?

Polecane posty

tak samo jak nie lubie jak w letnie upały panowie lataja po mieście bez koszulek, najczęściej jeszcze klata chyba od jogingu im sie opuszcza i brzuch im wisis :-)

Gość miazga nie kobiety
"eksponowanie miejsc intymnych" idiotko, biust też jest miejscem intymnym a co 2 pokazuje praktycznie całe cycki w lato, a poza tym tylko kretynka patrzy na krocze innej kobiety

miazga nie kobiety Troche kultury i jak sie pipka babce odciska a ta jeszcze kurteczke do bioder nosi to rudno okiem nie rzucić.

Wybacz, ale skoro nie widzisz niestosowności wrzynających się w waginę leginsów i głupio argumentujesz, że niektóre kobiety latem "pokazują całe cycki" to świadczy o twoim, nie moim idiotyzmie 🖐️ :D

Gość jweqbhiqqqq
Tez mieszkam w UK i przeraza mnie tutejsza moda na leginsy-idzie laska, ma ubrane krotka bluzke i legginsy, spod ktorych przebija bielizna-stringi, niekiedy wielkie majtochy kolorowe, do tego wiekszosc z takich dziewczyn jest gruba, legginsy wzynaja sie tu i owdzie-wyglada to paskudnie. Nie mam nic do otylych, ale moglaby jedna z druga jakas tunike zalozyc, czy spodniczke dzinsowa czy spodenki a nie paradowac ze szpara na wierzchu...

Gość jweqbhiqqqq
Specjalnie sie przygladac nie trzeba-widac na pierwszy rzut oka. Zreszta co innego duzy dekold(oby tylko sytu nie wystawaly :P) a co innego widok opietej w legginsy piczy.

a mnie to nie przeraza a jak panna ma ładna pupę to działa to podobno podniecająco, ale nie na mnie oczywiscie, na facetów a pewnie o to im chodzi u każdego w ubiorze można by znaleźć coś rażącego dla innego, i tak leci kabarecik

Gość medi 4d
to jest jak bielizna. tak jakby w rajtuzach beigac