Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa cheras

Czy ciezko jest na weterynarii? a moze jest tu jakis weterynarz...

Polecane posty

Gość prawdziwa cheras

Jak dokladnie wyglada wasza praca, ile zarabiacie, czy studia sa ciezkie

Gość Wet PL
Studia ciężkie. Tzn dużo nauki. Same pierdoły które w pracy sie ńie przydają. Praca-coraz trudniej. Pensje.. Hmm..porażka Ale w tym kraju czego sie spodziewasz. U PL za wizytę u weta zapłacisz od30do powiedzmy 100 zł w zależności od specjalisty. Przykładowo w stanach tez zwykła wizyta, antybiotyk itp od 100dolcow wzwyż

od 30 do 100? no to sory, ale może gdzieś na zapadłej wsi jak przyjdziesz małego psa odrobaczyć właśnie wróciłam od weta dziś 120 zł, 2 tyg. temu 170 zł, jeszcze wcześniej 80 zł, wcześniejsza 58zł wszystko na 2 koty, jeden z kamnicą, drugi z chyba zatruciem, bo jednoznacznej diagnozy nie otrzymałam 1 a co do pracy weta - do tego trzeba mieć zdolności, inteligencję i powołanie to nei jest zawód dla każdego albo raczej - to jest zawód dla wybrańców na pewno nie dla takich, którzy pracę rozpatrują w kategoriach - aby jak najwięcej zarobić studia trudne, długie, potem staż lepiej może wybierz się, autorko, na kosmetologię :) 1

Gość weqewqeq
ja mam b. duzy szacunek do weterynarzy, wg mnie to duzo trudniejsze niz lekarz, bo oni musza najczesciej robic wszystko, znac się na wszystkim... Z tych co znam to zarabiają b. duuzo

Gość pmsiara
a ja myslę ze do pomagania, bycia lekarzem czy wetem potrzebne jest serce i rozum. A nie gruby portfel. Pluje na lekarzy i wetów co tylko potrafia pieniazki liczyc, gownem jestescie a nie pomocą.

Gość up...
no z tym wiekszym szacunkiem to taka lekka przesada...po co generalizowac?

Gość hhhjjhjhhj
weterynaria to tego typu kierunek ze jak nie masz układów lub wybitnych wynikow z matury lub jakichś olimpiad to sie nie dostaniesz:o

Gość up...
a pluc na kogos to brzydko...