Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

msalice17

Czy to depresja??

Polecane posty

MAAA BEEE u mnie to chyba właśnie brak pracy to powoduje lub jakiegoś zajęcia które miałoby sens i przynosiło jakieś efekty. I ta jesień :(. Wiosna, lato to co innego zawsze się jakieś zajęcie znalazło, jakaś praca dorywcza a teraz to się zanudzić można.

Gość MAAA BEEE
Idż do lekarza jutro, zażywaj tabletki od jutra przez weekend, od poniedzialku inaczej spojrzysz na świat. Kilka tabletek ci nie zaszkodzi. Wiem coś o tym, juz to przerabialam wcześniej. Nie ma innej opcji.

MAAA BEEE ja mam wrażenie, że Ty mi chcesz na siłę tabletki wciskać. Ja na razie chyba postawię na zioła i jakieś bardziej naturalne leki. Do lekarza to jeszcze nie wiem czy się wybiorę. Jak te naturalne zaczną działać to chyba sobie odpuszczę wizytę ewentualnie wybiorę się później.

Gość depreska21
mam depresję od prawie dwóch lat, oczywiście standardowo wciskali mi leki i chyba brałam już wszystkie możliwe. Ale tak naprawdę najwięcej daje rozmowa z psychologiem, aktualnie regularnie chodzę na terapię, wcześniej brałam porady online i w sumie ok było bo taniej nie trzeba się tam "fizycznie" pokazywać a działa podobnie, zawsze się można komuś wygadać nawet w nocy co akurat w przypadku zwykłej terapi nie da rady więc kryzysowo taka doraźna pomoc jest super kosztuje też niewiele ja akurat byłam na www.merutum.sos.pl ale takich stronek chyba jest sporo. Psycholog + xanax i można żyć ( jakoś)

Gość Gonda
Wirtualny psycholog to nie psycholog,własnie cała filozofia na tym polega zeby byc fizycznie,bo wygadac to sie mozesz znajomej na gg i wogóle bedzie za darmo