Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sansansan

8 miesiac ciazy :):):)

Polecane posty

Gość sansansan

witam panie. jestem w 8 miesiacu ciazy i zaczelam sie zastanawiac jak to bedzie kiedy bede karmic piersia..? nigdy nie lubialam kiedy moj narzeczony dotykal moich brodawek ( chyba ze podczas sexu ) ale poza sexem draznilo mnie to, a raczej nadal drazni...a chce moje malenstwo karmic piersia,,, i zastanawiam sie jak to bedzie ? mialyscie takie cos ? czy to mi przejdzie kiedy na swiat przyjdzie dzidzius ?

Gość ojtam ojtam
ja mam bardzo wrażliwe sutki i na odwrót niż ty - bardzo podniecające - i miałam wielki problem z karmieniem - nie było to ani troche przyjemne ani fascynujące doświadczenie - mały nie chciał się dobrze przystawić, ja nie lubiłam tego uczucia - pomogły kapturki - może kup sobie odrazu kapturki do karmienia - ale mnie mimo to się nie udało - najpierw odciągałam - potem coraz mniej - potem wyszła skaza białkowa i odpuściłam

Gość ech, kobiety, kobiety
Zdumiewa mnie, o ile często bzdurnych rzeczy można się martwić na zapas. Po co teraz o tym myśleć? Co Ci to daje? Nie lepiej poczekać, aż maluch się urodzi, nastawić się pozytywnie, a jeśli by się okazało, że rzeczywiście jest problem to wtedy pomyśleć jak go rozwiązać, szukać rady?