Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaklimt

nie wiem jak podchodzic do kwestii seksu

Polecane posty

Gość aniaklimt

mam za soba dwa nieudane krotkie zwiazki, faceci okazali sie niedojrzali,jeden z nich mnie zdradzil,szkoda slow, teraz jestem w trzecim zwiazku, niestety zauroczenie ktore bylo miedzy mna a moim chlopakiem minelo,widze wyraznie jego wady ktore mi przeszkadzaja , potrafi mnie ranic slownie i nie szanowac, ale dalej jestemy razem, bo lubimy spedzac ze soba czas.. ale do rzeczy, jestem dziewica , bo nie chcialam isc z byle kim do lozka,moi poprzedni faceci mnie zawiedli wiec nie bylo mowy o dalszej relacji, ale zadaje sobie pytanie - czy zrobic to z obecnym chlopakiem, nie laczy nas plomienne uczucie, lubimy sie, a ja chcialabym sprobowac jak to jest, miec swoj 1raz juz za soba,bo swoje lata juz mam...ponad 20 lat a dalej nie wiem co to seks , nie wiem czy mam czekac z tym az znajde tego jedynego,ktory bedzie mnie kochal,szanowal,bedzie wrazliwy,czuly itp czy podejsc do tego na zasadzie zabawy (takie podejscie ma moj obecny chlopak) , dziewczyny co byscie zrobily bedac na moim miejscu?

Gość koncek 29
przespij się z nim, po co czekać na jakiś ideał, czas szybko leci, obudzisz się sama w wieku 40 lat z pajęczyną na twojej małej

Gość rozczarowany polskimi kobietam
Ja nie wiem czemu trzymacie to żałosne dziewictwo tak długo. Już lepiej jakbyście zrobiły to z pierwszym lepszym niż jakbyście miały być dziewicami do 20 a nawet (w niektórych przypadkach) do 30 roku życia. Ja zawsze mam tę wątpliwość w głowie "a co jeśli nadal jest dziewicą". Nigdy, ale to nigdy nie chciałbym trafić do starą dziewicę.

1 seks zawsze boli, nawet jak bedzie delikatny i tak dalej..Ja wolałabym zrobić to z kimś takim hm..co wiem, że nie będzie między nami niczego więcej to znaczy nie chciałabym z nim być na całe życie.. Ja straciłam cnotę 7 lat temu . Po drugie lepiej mieć 2 partnerów w seksie..dlaczego? Ponieważ jak znajdziesz tego jedynego to po jakimś czasie zaczniesz zastanawiać się jak by to było z kimś innym. Lepeij to zrobić, nie być zieloną i w przyszłości nie dręczyć się pytaniem jakby było z innym..

Gość kakakakakaka
Ania nie przejmuj się, nie jesteś sama...Musisz poczekać, aż zjawi się ten jedyny :) wtedy już nie bedzie dylematów;)

Gość rozczarowany polskimi kobietam
Nie wierz w bajki o "tym jedynym". To bzdury. Oczywiście zdarzają się takie historie, ale to nie jest żadna reguła. Starej dziewicy nikt normalny nie będzie chciał.

Gość aniaklimt
gadusia ciekawie piszesz, dalo mi to do myslenia :)

Gość aniaklimt
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość felkinka 30
jak go lubisz to wystarczy, spróbuj i baw się dobrze, prawdziwa miłość jeszcze się zdarzy

Wiek nie może być powodem dla którego pójdziesz z kimś do łóżka :O:O Musisz tego szczerze chcieć. To wcale nie musi być " ten jedyny", to może być fajny, normalny chłopak , którego zwyczajnie polubisz i który odkryje przed Tobą świat seksu. I to nieprawda, że boli :O