Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie bo straszycie

panele podlogowe razem z montazem za 2 tys zl, mozliwe to?

Polecane posty

Kolezanka mowila, ze zaplacila za panele razem z montazem 2 tys zl na okolo 50m2. Mozliwe, zeby zaplacila tak malo? Ja myslalam, ze sama robocizna wynosi z 2 tys zl.

Gość Honobubugamba
a mądry Honobubugamba tak rzecze: opcje są dwie, albo bredzi albo i tak było :classic_cool:

Gość mruczykotka
możliwe, panele najtańsze na rynku

możliwe jest, ponieważ bardzo często jest tak, iż tam gdzie się kupuje materiał to montaż jest bardzo tani, albo nawet w cenie, często też jest za połowę ceny, ale to tylko w tedy gdy materiał jest w tym samym miejscu kupiony, u mnie np za 13okien plus montaż wyszło 7200zł,

13 okien? a gdzie je kupowalas?

tutaj wyszło ok 30zł za mkw peneli, a to wcale nie są najtańsze panele, a montaż paneli to też jakaś trudna robota, u mnie czeka to samo, ale my montujemy sami bo mąż jest budowlańcem,

okna 5komorowe dobrej jakości, białe, tak 13szt, 6850zł za okna, 500zł powiedzieli że montaż, dowóz już w tej cenie, kupowałam w firmie rojal , 2okna były tylko typowe reszta pod wymiar, a pod wymiar sa drozsze,

montaż paneli to NIE jakaś trudna robota miało być, mnie czeka remont domu, od centralnego po kanalizację, wymianę tapet, podłóg mebli i myśle ze w 70tys sie wyrobię, albo nawet duuuużo mniej