Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka106

Rodzice mojego chłopaka nie interesują się moją ciążą !

Polecane posty

Gość wifigdansk
sadystic:) :) pozdrawiam i dobranoc.

Gość wifigdansk
no nie moge...jeszcze tak na dobranoc...poczytałam- w 1 temacie pisze,ze dowiedziala się w 13 tc i dlatego nie należy się jej becikowe a w tym temacie ze wiedzial;a już w 3 tc. acha i ze bedac w ciaży jeszcze rok został jej do matury to gdzie te studia?? oj kłamczuszka. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4903729 [zgłoś do usunięcia]laleczka106 Nie chodzi mi o urodzenie! gdybym urodziła nigdy nie oddałabym dziecka w obce ręce! chodzi mi o szkołe....chcem usunąć tylko z tego powodu...wiem że jak przerwe nigdy juz nie wróce....męczyłam się przez 3 lata a zostal mi 4 rok ;( w ciazy nie dam rady chodzic...bo juz sie zle czuje...to dopiero bedzie drugi lub 3 tydzien wiec w brzuchu jeszcze nic takiego nie ma prawda ? 16:10 [zgłoś do usunięcia]laleczka106 no przeciez chodzilo mi o to że narazie nie ma tam dziecka...nie ma serduszka.... oczywiście ze zdawalam z roku na rok.... moja szkola jest 4 letnia....bo to ekonomik ....profil technik-ekonomista...wiec zal mi to zucic ;( 24.07.2011] 16:16 [zgłoś do usunięcia]laleczka106 Jak to skąd wiem? Przecież robilam 4 testy ciążowe....do lekarza nie pojde bo wiem ze odrazu zalozy mi karte ciazy...a ja nie jestem do konca pewna ze urodze...tylko bardziej jestem za usunieciem...dlaczego macie mnie za glupia? poprostu potrzebuje porady kogos kto przeszedl przez to samo...skad mam wiedziec jak to sie zakonczy? jak macie zamiar mnie wyzywac to nie odpisujcie wcale ja potrzebuje pomocy a nie konfliktow...tego mi wystarczy na dzien dzisiejszy. itd...

I wlasnie dlatego ze w tym kraju mieszkaja tacy debile boje sie co bedzie jak moje dziecko pojdzie do szkoly.

Gość nuuuuuuuuuuuudyyyyyyyyyy
pewnie chciała usunąć, nie poszła do lekarza ale chłopak sie pewnie nie zgodził kasy na skrobankę nie było więc tak do 13 tc chodziła aż wreszcie zdecydowała sie iść do lekarza a z forum wydobyć jak sprytnie załatwić sobie becikowe.. a teraz kasy nie mają więc kombinują jak tu od rodziców faceta kase wydobyć ze niby na dziecko... hipokryzja pełną gębą...

Gość wifi dla twojej wiadomosci
"24/7" to zwrot zywcem wziety z jezyka angielskiego tzw. kalka jezykowa. Znaczy tyle co "24h/dobe 7dni w tygodniu" ale jest krotszy i dlatego sie przyjal :)

Gość JajnikiMnieBolą
Mam nadzieję, że autorka tego tematu nie czyta Waszych wypocin drogie... No właśnie... Panie na pewno nie. Stworzenia humanoidalnopodobne ? O tak. Proponuję Wam zadbać o włąsną kulturę, byćmoże skupić się na własnym życiu, a nie przelewać Wasze frustracje z nieudanego życia tutaj. Tak jak kiedyś mówiło się, że papier wszystko przyjmie. Internet też wiele potrafi wytrzymać, ale chyba Wy same już dawno nie potraficie patrzeć na siebie w lustrze ? Żenada nie człowieczeństwo. Wspólczuję Waszym rodzinom ( o ile je macie ) już nie wspominając o biednych dzieciach skazanych na przebywanie z czymś takim pod jednym dachem. Życzę Wam drogie... Stworzenia... Szczęścia w szukaniu rozumu.

Gość chciałaś usunąć i się rzucasz?
A czego my się mamy wstydzić? To autorka chciała to maleństwo zabić! świadomie nie chodziła do 13tygodnia do lekarza! nie zrobiła badań! i jeszcze się sadzi,że jej się becikowe należy, kłamiąc,że nie wiedziała bo miała okres w ciąży! a ona szukała sposobu jak ZABIĆ TO DZIECKO! I niech najpierw maturę zda,choć przy błędach jakie sadzi,to wątpię w jej powodzenie. Zamiast się uczyć wolała się obściskiwać po kątach i widać efekty.

Gość czy tylko ja zauwazylam, ze
temat o usunieciu jest z przed roku? Jakim cudem autorka moze byc w 5 miesiacu skoro rok temu byla w 4 tc:D Naskakujecie na nia ze chce usunac, ze do lekarza dlatego nie poszla, a przeciez tematy sa z zupelnie innego czasu:D

Gość czyli znaczy to
ze autorka zachodzi rok po roku.tamto pewnie usuneła ale w tym roku znowu wpadła-nie nauczyła się na wlasnych błedach i bedzie co rok prorok-patologia ma się niezle;d

Gość ciągle to samo
a co maja robic?zachwycac sie twoim brzuchem czy co bo nie kumam

Gość ah ta biedna autoreczka
jestes dziewczyno beznadziejna,laleczka106 zamiescila wczesniej na kafe inne tematy,ktos madrze je tu przytoczyl w takim razie ja sie wcale nie dziwie ze rodzice chlopaka maja cie gdzies,jestes nieodpowiedzialna dziewuchą i pewnie wcale ci nie wierza ze np zatrzymasz dziecko po urodzenie,nie chce sie angazowac w twoje beznadziejne sytuacje ktore sama stworzylas nie pipeprz teraz ze ci na dziecku zalezy bo przeciez chcialas go usunac nawarzylas piwa to go wypij teraz i nie rozczulaj sie nad niesprawiedliwoscia tego swiata bo jestes zenujaca

Gość już nie laleczka106
pierwszy raz w życiu widzę tamte tematy . Widocznie ktoś dał taki sam nick jak ja ALE OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ŻE TO JEDYNY TEMAT JAKI ZAŁOŻYŁAM ! Nigdy wcześniEj nie byłabym w ciąży ! :/i wcale nie dowiedziałam się o niej w 13 tygodniu! TO NIE JA! muszę koniecznie wpisywać inny nick .

Gość już nie laleczka106
i jeszcze ten temat o pracy :/ w życiu bym się tak wypowiadała :/ to Poprostu czysty zbieg okoliczności. Możecie nie wierzyć , i wcale nie musicie ale mówię prawdę.

Gość adinnaaaa
po co walisz scieme, widac po stylu pisania, ze to ty tez pisalas. niektore "charakterystyczne" slowka tez sie powtarzaja.

Gość adinnaaaa
ty laleczka masz jakies problemy psychiczne. w zeszlym roku tez bylas w ciazy prawda? a teraz znow wpadka. co za pech....

Gość już nie laleczka106
Bo ty wiesz najlepiej;) oczywiście, nie musicie mi wierzyć :) ale to żenada moim zdaniem! Bo ja naprawdę pierwszy raz widzę te tematy :/ No trudno , przecież nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć. Ja kończę niedługo 21 lat. Teoretycznie mam jeszcze 20 ale to kwestia czasu. Skończyłam szkole, mam maturę i rozpoczęłam studia. To Zupełnie inna dziewczyną niż ja. Nie miałam pojęcia że taki nick już istnieje. . . A tu nic się nie podkreśla na czerwono że nick jest już zajęty. Więcej go nie użyje. To Przykre że podpinacie mnie pod tematy których nie ZAŁOŻYŁAM tylko Dlatego że nieświadomie użyłam czyjegoś nicku.

Gość adinnaaaa
dziewczyno masz mnie za jakas idiotke? skladnia zdan jest taka sama jak w innych postach. identyczny styl pisania i ten sam nick hmmmm co za przypadek.

Gość już nie laleczka106
ależ skąd , nie mam cię za idiotkę:) ale najwidoczniej nią Jesteś :( Skoro nawet mnie nie znasz a wymyślasz na mnie takie niesłychane rzeczy! Nie Masz co robić w życiu prywatnym że wymyślasz takie coś ? Powiedziałam że to nie ja? I nie mam zamiaru nikomu tego tłumaczyć! Tylko winny się tłumaczy! Może to dziwne, ale to naprawdę zbieg okoliczności. Sama Jestem w szoku :( tamtą dziewczyna pewnie mieszka o wiele dalej niż ja, i jest innym człowiekiem.

Gość adinnaaaa
dziewczyno twoje wiadomosci sa wysylane z tego samego komputera, wiec juz skoncz klamac

Gość już nie laleczka106
to Poprostu niemożliwe co piszesz ! Nudzi ci się ? Po co się wogóle wypowiadasz :( . Nie oczerniaj kogoś skóro nawet go nie znasz. Pozatym ja nie chodziłam do technikum a do ogólniaka , tamta dziewczyna jest Zupełnie inna niż ja.

Gość adinnaaaa
to ci sie nudzi, opisujesz swoje porazki zyciowe na kafeterii. siadz na tylku i zastanow sie jak swoje zycie naprawic.

Gość już nie laleczka106
ja nie muszę niczego naprawiać:) w moim życiu jest ok :) mam tylko troszkę wątpliwości co do rodziców mojego chłopaka. Ale wszystko się ułoży:) tak dla waszej wiadomości , Jestem w ciąży po raz 1 i nigdy w życiu nie ustnełam dziecka!

Gość adinnaaaa
mam nadzieje, ze twoj chlopak nie bedzie powtarzal swoich bledow i nie bedzie ci znow przyprawial rogow.

Gość ale o co Wam chodzi?
Ha ha ha! Idź się lecz :O a wszystko przez polską mentalność,co za naród. Ciekawe,że w każdym temacie przewija Ci się ta opinia,jak tylko ktoś cię skrytykuje... no i te błędy. Tak masz 20 lat,a w zeszłym miałaś 19-bo temat o usuwaniu ciąży jest z 2011r... wszystko się zgadza. Jesteś żenująca. Gdyby pseudo było laleczka,to jeszcze można uwierzyć ale nie laleczka 106. Taka przypadkowa zbieżność cyfr? Taaa.

Gość już nie laleczka106
jakich rogów? Mój chłopak nigdy mnie nie zdradził . O czym ty wogóle mówisz dziewczyno :) ?

Gość już nie laleczka106
Poprostu zbieg okoliczności :( No mówcie co chcecie ;) mam to gdzieś! Ja wiem jaka jest prawda

Gość adinnaaaa
a jak wytlumaczysz, ze w tamtych wiadomosciach byl ten sam adres IP. moze ta dziewczyna rowniez korzystala z twojego komputera?

Gość już nie laleczka106
nie mam zamiaru nic tłumaczyć;) to Poprostu jest niemożliwe i tyle.