Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okers noo

czy moze ktos mi powiedziec kiedy mam dni plodne?jak to obliczyc?

Polecane posty

Gość okers noo

ostatnia miesiaczke mialam 13 pazdziernika i trwala 7 dni normalnie i pozniej jeszcze 2 dni rozowojasnego sluzu niewiem czy to zalicza sie do miesiaczki?kiedy mam dni plodne?

Gość Jskssjsh
Nowy temat potrafisz założyć a nie potrafisz wpisać w wyszukiwarce????? My mamy ci odliczać !!!!!

Gość okers noo
nie niepotrafie bo niewiem ile trwa moj cykl

Gość to sie naucz liczyć
i bedziesz umiała ...wróć do podstawówki oby cie do 30 nauczyli liczyć i se poradzisz haha matoły myślą ze tu wrózki siedza ...sama nie wie a inni maja wiedziec

Gość Dziecko... cykl
zaczyna sie pierwszego dnia miesiączki i kończy dzień przed kolejną miesiączką. Takich rzeczy naprawdę uczą w podstawówce... Poczytaj troche o tym, bo wstyd sobie robisz.

Gość agiew
Dni płodnych się nie oblicza a wyznacza na podstawie objawów, np skok temperatury, ciągnący śluz. Ciekawym pomysłem są też testery na ślinę. Ja kiedy się starałam o dziecko używałam afrodyty

Witam ;) Ja także mam pytanie jesli chodzi o dni płodne ;) Jeśli moj cykl trwa 28 dni (ostatnie 5 cykli) a rzadkościa jest 27 .A okres 6 dni to ktore dni cyklu są najprawdopodobniej plodne ?;) Z góry dziekuje za odpowiedź. Proszę tylko o powazne odpowiedzi bez zdnych zbędnych głupich komentarzy bo to nie na tym polega ;)