Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolin000

Sluchajcie jaki numer!!!

Polecane posty

Gość Jolin000

Poznalam wczoraj w pubie baaardzo przystojnego chlopaka.Odrazu wpadl mi w oko.A on o dziwo zaczal mnie podrywac.Z pubu poszlismy, z jego i moimi znajomymi , na impreze.Juz nie zle pozniej wcieci zaczelismy sie calowac.I tak spedzilysmy kilka dobrych godzin! Jak sie rozstawalismy wzial moj numer tel.Z powodu iz nie ufam ZADNEMU facetowi i nie mam o nich zbyt dobrego zdania, myslalam,ze poprostu sie rozejdziemy i nigdy nie zobaczymy.A on do mnie wypisuje caly dzien.Chce sie spotykac, do pracy chcial po mnie przyjechac.Pisal,ze usycha z tesknoty :| Ze bedzie czekal na mnie z niecierpliwoscia az wroce z urlopu. O co mu chodzi?! Rozumiem,ze przypadlismy sobie do gustu,ale znamy sie dopiero 1dzien a on mi takie smsy pisze jakby sie ewidentnie zdluzyl :D Myslicie,ze sciemia i chce cos uzyskac po przez mile slowka czy poprostu az tak mu sie spodobalam?

Gość ojjejejej
spodobalas mu sie, po prostu. nie doszukuj sie zlego we wszystkim i nie czytaj miedzy wersami bo nic tam nie ma. po prostu sie chlopak zauroczyl

Może sie chłopak zakochał a może chce Cie omamić słówkami i szybko zaciagnac do łóżka:) Ale sadzac po tym ,że całowałas sie z nim już na pierwszym spotkaniu-chodzi mu o to drugie :)

Gość Anastasssja
jest desperatem i dawno nie dupczył

Gość cv ffgvrf
chce cię zaliczyć albo go zauroczyłaś,po co piszesz że nie ufasz im jak wystarczy kilka sms i już naiwnie myślisz że stracił głowę dla ciebie?

Gość Jolin000
No bo nie ufam ;] Ja odbieram to jednoznacznie,ale chce znac tez innych zdanie , co o tym sadza.Wlasnie co sexu to nawet nie dazyl w tym kierunku.Zachowal pelna kulturke i poza calowaniem nic innego nie robil, co mnie bardzo ucieszylo...A czy dawno nie dupczyl? Nie sadze...Zbyt przystojny jest.

Gość Jolin000
zaprosił mnie na lody , więc ja od razu klekając rozpiełam mu rozporek i przystąpiłam do komsumpcji

Gość ojjejejej
spotkac sie mozesz i lepiej go poznac. daj szanse. jakby ludzie od razu mieli takie zle intencje albo druga osoba zle to odbierala to w ogole nie byloby zwiazkow na tym swiecie

Gość Jolin000
No moge i taki mam zamiar..A co ma numer do zaufania? Calowalismy sie , poczulam chemie miedzy nami wiec dalam numer zeby zobaczyc jak to sie potoczy, choc nie liczylam nawet na to,ze sie odezwie!Jestem realistka i pesymistka w jednym stad to moje zle nastawienie...

Gość Jolin000
Całował namiętnie moje usta jak jeszcze nikt inny...jego namiot stanął na wysokości zadania, poczułam się więc jak w prawdziwym hufcu.

Gość Jolin000
On ma 44 lata a skąd jestem to nieważne.:o

Gość Jolin000
Koles ma lat 31 a ja jestem z Elku.Ale co to ma do tego?

Gość Ja mysle ze
chlopaka naprawde wzielo.Skoro twierdzisz,ze nie chcial nic wiecej to o sex raczej mu nie chodzi.

koszmarem bedzie gdy sie okaze ze to napalony prawik nieudacznik jak ci z kafe+

Gość Jolin000
Prawikiem raczej nie jest,bo byl z dziewczyna 3lata.Po 2 jest zbyt przystojny jak juz pisalam!

Gość llliii
przystojny..to jaki opisz to cudoo

Gość sansastartku
Ponoć mężczyzne poznaje się po samochodzie..bmw Bardzo Majetny Wieśniak jak ma malucha to ma malego jak ma peżota to ma klase jak ma forda to ładna morda

Gość Sranie w banieeeeE
To prawda.Ponoc jak facet ma czerwony samochod to straszny w lozku.Czasem sie sprawdzaja zabobony;) Ps.Mysle,ze chlopak sie zakochal,a Ty tu robisz wielkie halo

Gość zalezy mu,żeby poruchać
tylko i wyłącznie, zdesperowany jakiś :O jakby mnie tak wysyłał dziesiątki sms-ów po 1 spotkaniu to bym uznała,że jest uposledzony;),bo faet z klasą tak sie nie zachowuje.