Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tpjg.dtkdm

Co ztym bachorem jest nie tak?????!!!!!!

Polecane posty

Gość ja mojego syna uczylam
2 lata! Myślalam ze nigdy nie zaląpie. Plakalam, krzyczalam, prosiłam, nagradzalam, dostal nawet w tylek kilka razy jak już byl starszy i widzialam ze zlośliwie dalej sadzi kupę w majty. Aż przyszedł taki dzień ze załapał i już. Choć i teraz mu się czasem jeszcze przytrafi jak np mial grypę żolądkową i zwyczajnie nie dobiegl do lazienki. Ale wtedy oczywiscie nic nie powiedziałam bo to wypadek. A synkowi bylo tak wstyd. Jeszcze nigdy nie widzialąm go tak zawstydzonego. Nauczył się, po 2 ciężkich latach, po moich lzach i myślach ze coś jest nie tak że to nienormlane ze prawie 4 letnie dziecko nadal nie kontroluje oddawania moczu. Twoj ma dopiero 2 lata z hakiem wiec ma jeszcze dużo czasu. Wiem że to trudne ale musisz uzbroić się w cierpliwość i zaopatrzyć w paczkę dobrego proszku do prania.

Gość tpjg.dtkdm
a kto mi napisal jak pomóc??? wszystkie metody które tu wpisałyście poprostu NIE DZIAŁAJĄ!!!!!!!!!!!!! pisałam o tym tylko nie wszyscy umieją czytać ze zrozumieniem..

A mnie to nie obchodzi ze tu tylko tak se pisze na forum Dawno powinna byc juz podana resocjalizacji, a nie brac sie za matkowanie i dziecko szmacic tutaj na forum kibolskimi odzywkami z ustawki A ojciec dziecka jakby wyczytał jak tu matka meliniasrko obsmarowuje sowojego bezmozgowego bachora (matka mianoawala tak swoją 2 latke),to w pysk powinien natrzaskal jak sie patrzy ,moze wtedy rozum by je na wlasciwe tory przeskoczył, i prawidlowo bo do takiej meliniary inaczej nie warto podchodzioc jak ona do swojego dziecka rowniez wcale humanitrtarna w swoich wpisach nie jest Takich obitych geb u matek patologicznych z wyrazaniem sie tak obrzydliwie na wlasne dziecko w zyciu mi nie szkoda

Gość tpjg.dtkdm
toksyczna, spadaj.............

I noi co ,że prowokacja?? takie gnidy w ludzkiej skorze ,ktore potrafia sie plodzic a rozumu nie uzywac trzeba tępic w realu jak i gdzie sie daa, a nie wspolczuc ze dziecko na świat powiła Jakżałuje, to niech sie zrzecze praw rodzicielskich i moze wtedy w lepsze rece dziecko tafi,do kogos kto nie bedzie zalowal pojawienie sie tegho dziecka w ich domu I nie pisze teraz tylko o sytuacji autorki, ale o wielu pizdach rozmnazarnikowych ktore wilekie larum robią bo są meczennicami matkami

Gość tpjg.dtkdm
no i co toksyczna? dowartościowałaś się już???? spadaj jak już pisalam wcześniej...

XD toksyczna przesadza w druga strone XD Jak ktos pare razy bachora bachorem nazwal to od razu ze z meliny XD Ty bys dawala prawa rodzicieleskie tylko osobom z nienagannym zachowaniem na kafe hehe

No i bene, bene .Ty znalazlas sobie tutaj miejsce na forum by pobrzydliwie pobluzhac i zwyzywac swoje domniemane dziecko jak sie da, a ja tutaj rowniez na weszlam na forum by obrzydliwie pobluzac na ciebie.Takie same prawo mam do ciebie A zobatrz jak to milo .Masz rozrywke?? ja tez mam rozrywke , a co mi tam szkodzi

Gość nie zakładaj pieluchy i
konsekwentnie co pół godziny sadzaj na ubikacje nie nocniki kup nakładke dla dzieci żeby sobie głowy nie rozbiło i sadzaj jak dorosłego u mnie nocniki budziły lęk dopiero normalna toaleta przeszła , też dostawałam szału jak zrobi w spodnie niech pochodzi w mokrym zeby poczuło się zle z tym co narobiło , zadziała

Gość tutututry
"bachor" ma matkę patola-ot co. pewnie się jej wszystko cofa jak zaczynasz drzeć na nią ryja!!!

whedif " a jam nie przesadzam, poprostu rowniez sobie nikczemnie podchodze do autorki trola prowokatora, przy czym nawiazala przy okazji co mysle o takich psuedomatkach w realu Rowniez jestem z tego znana ze z dziecmi nigdy sie nie ciumkalam,ani ich nie celebrowalam,i wieszana na szubienicy niejdonkrotnie bylam,sporo mialam przerwy na kafe, ale jak juz dzisiaj jestem to troche sobe popsiocze na ten temat , a co ?? :D :D

whedif " jesli ode mnie by to zalezalo to popierwsze ciąże niechciane jesli tylko byla by deyczja kobiety mila by prawo poddac sie aborcji Wtenczas nie slyszelibysmy o Wasnieskich,i roznych mamuskach z przymusu bo taka rola kobiety :o

Gość chyba masz problem z czytaniem
ze zrozumienie,:O Twoje dziecko nie jest jeszcze gotowe i zrozum to wreszcie! załóż jej pieluchę i przestań ją stresować:O

Gość toksyczna wcale nie jesteś
lepsza od autorki , spójrz na swoje posty i obelgi które tutaj napłodziłas , tez wyszło z ciebie meliniarstwo i rynsztok, zobacz jakimi słowami oplułas autorke ? bardzo podobnym slownictwem do autorki choć to obca dla ciebie osoba tez jesteś patologia pokazałas ją w całej krasie i okazałości ,powinnas wstydzic sie a ty jak bury kundel dalej ujadasz!

Gość Nie masz dzieci to cicho
kasandra.. Wcale tutaj nie zabłysnęłaś. Jak nie masz dzieci, to abyś je nie miała w przyszłości:). No i szczerze napiszę,że te oto forum nie jest dla Ciebie:P.

A napisalam czemu do autorki taka jestem,, jest to dla nie obca kretynka i nie zasluguje na szacunek,jelsi ona nie ma wpisach szacunku do wlasnego dziecka,moge sobie pisac na Nią jak chce i na to zasługuje, ale Ja wlasnych dzieci czy kogos z rodziny w zyciu bym tak nie obsmarowala i rzucala na nie bluzgami A gnioty kafateryjne same sie prosza o takie traktowanie i pogarde ,niech spojrzą na siebie co tu naprodukawala i do kogo, wtedy moze trzasnie sie w łep o kim tak sie wyraża

Gość Kto ci takich głupot nagadał
AUTORKO ależ każdy Ci doradził. Jakie Ty byś chciała usłyszeć rady? Chyba jedne z takich co napisała aleksandra.... ale nikt normalny nie napisze abyś dała klapsa, bo każdy normalny wie o tym że w ten sposób nie nauczysz niczego dziecka. Ty musisz mieć dużą cierpliwość,a nie żalić się na forum. Czego oczekujesz,że nauczymy Twoje dziecko przez internet wołać siku? Z dzieckiem jest wszystko w porządku, raczej z Tobą jest coś nie tak. Dzieci opanowują naukę samodzielnego korzystania z toalety w wieku 2-3 lat. U niektórych może to trwa i jeszcze dłużej. Przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty, a będziesz wiedziała,że tutaj kobiety też lekko nie miały z nauką korzystania z nocnika. W tym także i ja miałam atrakcje. Więc zastanów się czasem nim coś napiszesz.

Gość tutututry
Dla mnie i tak miszczami;) są laski, które nie mają dzieci, ale za to mają najwięcej do powiedzenia :) :) :) :)

ToksycznaKobita Najlepsze jest to,że autorka widzi same tutaj obraźliwe komentarze w jej kierunku. Szkoda,że nie zauważyła też rad. Bo jednak uważam,że potrzebowała dobrych rad,ale jak na razie rady omija a obelgi przyjmuje:)

tutututry Bo takie zawsze najwięcej wiedzą, co to by one nie zrobiły,jak by wychowywały. :D

Gość toksyczna wcale nie jesteś
ale ja mówie o tobie i o twoim słownictwie a ty ''wycierasz gębe autorką'' wypadasz gorzej od niej , współczuje twoim dzieciom takiej matki którą obca osoba jest w stanie wyprowadzic z równowagi do tego stopnia ze bluzgasz jak żul na melinie , jesli nie masz dzieci nie rób ich ! meliniarstwo nie powinno ich miec

Niech jeszcze zaczna wysylac do kardiologa maile z radami jak ich zdaniem powinien przeprowadzic operacje na otwartym sercu, z dopiskiem ,nie skonczylam 6 lat medycyny,nawet sie ana nią nie dostalam,bo jestem tylko po 3 gimn, ale moim zdaniem.....:D :D :D

Gość tutututry
taaak, coś czuję, że właśnie one są najbardziej odpowiednimi osobami do dawania rad;) ale taką pannę można od razu wyczuć!

Do "toksyczna wcale nie jesteś ",alez ja mam dobry ubaw z tych wpisow, emocje mnie w ogole nie ponoszą,tyle juz na kafe nie luukalam,wiec sobie luzuje a nie denerwuje, a dzieci moje nie wyprowadzają mnie z równowagi bo w pore ucinam jakies konfliktowe spory, takze nie ma rozprzestrzeniania sie pozaru,,bo odrazu gaszony jest najmniejszy żar :D

Autorka myśli,że przeczyta jedną radę, wypróbuje ją od razu i że od razu będzie rewelacja i kłopot z głowy:D. Te co dzieci nie mają to są najlepsze,nic dodać nic ująć:)

Gość toksyczna grasz teraz
pod publikę o ile wiesz co to znaczy

No ok, to ja juz nie przeszkadzam, autorka otrzymala wystarczające porady od osob,ktore staraly sie pomóc, i niech skupia sie na tych udzielonych radach matek co odpieluchowywaly swoje,i jakos chcialy pomóc , a nie na odskoczni