Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparat dla dziecka

który aparat dla dziecka wybrałybyście??

Polecane posty

Gość aparat dla dziecka
podnosze

Gość a po co 5
5letniemu dziecku aparat?:D Iphona też już ma?:>

po co chcesz kupowac dziecku cyfrowke????????????????/ a jesli juz sie tak uparłaś to musi ona tak idiotycznie wygladac?? Co ono z nią zrobi za 5 lat gdy dorosnie i bedzie sie wstydzilo?? jezuuuu

Gość olk
Mój syn tez w tym wieku dostał aparat ale normalny jak dla dorosłych i ma go nadal i długo będzie jeszcze go miał ,gdybym kupowała mu aparacik jak z tych linków to na pewno teraz by sie go wstydził zabierać ze sobą.

Gość aparat dla dziecka
córka bardzo lubi robić zdjęcia więc to jest dobry pomysł te aparaty są bardzo wytrzymałe i mają za zadanie oswoić dziecko z fotografią raczej nie będzie go używać przez 5 lat :D jak trochę podrośnie i będę widziała , ze nadal ją to interesuje dostanie za rok bardziej "profesjonalny" aparat nie za bardzo rozumiem co was tak dziwi??

Gość aparat dla dziecka
tak czytam wasze posty i serio nawet do głowy mi nie przyszło , żeby używała jej przez 5 lat :D:D:D

Gość fajne są te aparaty
moja córka ma 5 ,5 roku. Na 5 urodziny dostalą rożowy aparat cyfrowy z kamerą z hello kitty. Niestety popsul się bardzo szybko bo byl za delikatny jak dla małego dziecka. Zaluje ze nie kupilam tego z fisher price. Gdybym mogla cofnąć czas to bym go wybrała!

Gość aparat dla dziecka
no właśnie też wątpię czy zwykła cyfrówka wytrzymałaby w rękach mojej córki

Skoro lubi robić zdjęcia-kup, ale ja bym raczej normalny kupiła i nauczyła dziecka jak się nim posługiwać, żeby nie zepsuć, nie zniszczyć. 5 latka to już raczej mądre kumate dziecko. Jeśli potrafi szanować rzeczy to po co jej taki śmieszny aparat? A do tych co się śmieją..a co lepszy telewizor lub komputer? Fotografia to może być jej pasja na całe życie :)

Gość aparat dla dziecka
tyle , że mojej córce właśnie taki "śmieszny" kolorowy na pewno bardziej się spodoba niż zwykła cyfrówka a poza tym mi się zdarza upuszczać różne rzeczy , wiec dziecku 5 letniemu na pewno częściej. tak jak pisałam to nie ma być aparat na kilka lat, tylko na początek

Gość aparat dla dziecka
poza tym mam w domu też 2 -latkę i w razie jakby się do niego dorwała to te na pewno to wytrzymają

Gość fajne są te aparaty
Guzik prawda ze 5 latka to duze dziecko. Moja jest taka uwazna i dba o swoje rzeczy, zabawki wyukladane zawsze. Nigdy nic nie psuje a w tym pseudo aparaciku z kitty wcisnęla za mocno guzik i nie da się wyjąć i aparat niedziała. To są za delikatne rzeczy dla malych dzieci i tu nie chodzi o to ze coś popsują ale zwyczajnie nie potrafią się jeszcze z takimi rzeczami obchodzić a te aparaty to nie sprzaty do nauki. Czasem daję córce moją lustrzankę i jej nie popsuła a te aparaciki za 400-500 zł to się same od siebie rozlatują takie delikatniuchne. Nie stać mnie na lustrzankę dla dziecka wiec uważam ze taki aparat bezpieczny dla malych raczek jest idealny. Nie daj sobie wmówić autorko i nie rób tego blędu co ja bo szkoda pieniędzy na zwykly aparat dla malucha. Masz drugie dziecko wiec za kilka lat kiedy starsze doczeka się swojego aparatu ten przejmie po nim młodsze.

Gość gość221
Aparaty Polaroid, tak popularne u nas w latach 90-tych, dzisiaj znowu jest o nich głośno, wracają do łask. W zalewie zdjęć cyfrowych, gdzie każde zdjęcie jest podobne do siebie, darmowe, przerabiane i robi się je masowo, trochę zatraca się uczucie, że jest to zdjęcie unikatowe. Co jeszcze dają nam aparaty Polaroid, dowiecie się z tego artykułu https://www.foto4u.pl/blog/artykul/wielki-powrot-natychmiastowej-fotografii-czyli-moda-na-polaroid

Gość marlenkakuc
Tez sie dlugo zastanawialam jki aparat kupic dziecku bardzo mi zalezalo na tym zeby nie byl duzy gabarytowo i przede wszystkim by byl wytrzymaly i udalo mi sie kupic Fujifilm X-T20/X-E3 ze sklepu e-oko.pl bylo to ponad rok temu do dzisiaj aparat swietnie sie sprawuje nic sie nie popsulo wiec jak ktos bedzie chcial ten aparat kupic to ja osobiscie polecam.

Gość samuss
Marlenko! Dziękuję Ci uprzejmie za polecenie mi sklepu https://e-oko.pl/ faktycznie udalo sie znalezc dobry aparat fotograficzny w dobrej cenie dla mojej córki, a wiem ze zawsze marzyla o dobrym aparacie mam nadzieje, ze jak dostanie ten prezent to sie bardzo ucieszy :D