Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża czy jednak nie ciąża

Jak to jest z tymi objawami?

Polecane posty

Gość i dare you to kiss his ass
no co ty mi sie dobrze uklada i nie musze tego wypisywac za kazdym razem heheh ani sie wywyzszac ... nie robie

Gość kndwbhdekjde
jej to juz spokojnie czas na dziecko ;) dałabys rade ;) nie to co ja ;)

Gość jak to wygląda, no jak?
Nieeeee, żadnych dzieci, żadnych i nigdy. Nie chcę. Jak teraz nie jestem w ciąży, to tabletki i żadnych głupich pomysłów.

kndwbhdekjde- nie czepiam sie poprostu jej odpowiedzi na poprzedni temat byly bardzo smieszne ... i myslalm ze jej przypone ... posmiejemy sie obie :)

Moje wypowiedzi dla Ciebie może i były śmieszne :))) choć nie rozumiem co jest śmiesznego w tym jak się komu życie układa :D I nie wypisuję tego wszędzie, już nie zmyślaj ;)

Gość kndwbhdekjde
oj juz dziewczyny ;) jest okej ;)

Gość kndwbhdekjde
tez mowilam ze zadnych dzieci.. chociaz wiem, ze na dzien dzisiejszy jest na nie za wczesnie .. chyba kiedys chcialabym byc mamą ;)

nie nie smieje sie z tego ze zycie ci sie uklada bron boze - to wcale mnie nie smieszy masz prawo sobie dobrze zecie ukladac jak kazdy z nas ... tylko smieszy mnie to co wypisywalas ... ogolnie to gratuluje ogarnietego faceta bo sama malo ogarnieta jestes ... ale odpowiem teraz autoirce tematu. po stosunku musisz czekac do 12 dni. najlepiej zrobic test ciazaowy tydzien po spoznionej miesiaczce bedzie najbardziej wiarygodny... siusiasz juz troszke pozniej bo jak dzidzius rosnie to zaczyna naciskac ci na pechez. wymioty moga lecz jie musza od 2 do 6 tyg a czasami dluszej.mam nadzieje ze wszystko pojdzie po twojej mysli :)

Gość kndwbhdekjde
nigdy w zyciu nie czekalam tak za miesiaczką jak teraz ;D no cos okrutnego ;)

Wypisywałam tylko prawdę :) A co do "bycia ogarniętym" temat rzeka ;) dla mnie to Ty jesteś nieogarnięta i jakaś taka "nie teges" skoro tak mocno przeżywasz to co piszą inni i tak bardzo się tym interesujesz :))) Zyczę większego dystansu- bardzo Ci się przyda ;) Pozdrawiam

wiesz uwazam sie za bardziej ogarnieta niz ty :) moze pisalas prawde ale wlasnie ta prawda mnie smieszy...szczerze malo mnie inetersuja inni ludzie ale ty mnie poprostu rozsmieszylas i trudno mi bylo by to zignorowac :) czytalam juz na tym forum rozne rzeczy ale ty przebilas wszystkich lep makaron i kluseczki siedz na forum i opiekuj sie dzieckiem w tym samym czasie i nie lub pracowac wytyraj biednego faceta i rob kolejne dzieci :) .... zreszta w dupie to mam szkoda faceta i tyle .... ........................................................................................................................autorko czyli okres ci sie jeszce nie spoznia ? ohh to nie masz sie co martwic napewno przyjdzie ale jezeli nie chcesz dziecka radze sie zabezpieczac z seksu przerywanego tez sa wpadki

Ja również nigdy tak nie czekałam na okres, ale chyba nie wytrzymam. Niby to tylko kilka dni, ale jednak.

Gość kndwbhdekjde
jesli zrobisz test, napisz jaki wynik ;)

Zrobię, zrobię, ale raczej nie dzisiaj... hahaha, boję się.

nie boj sie :) ile masz jeszcze do okresu?

ma się pojawić 13.

Gość masz co chciałas
Ja piernicze!! kolejna histeryczka. Okres za tydzien a ta juz ma przeczucie ze jest w ciązy!. Na dobrą sprawe jak bys miała byc w ciązy to jeszcze nie doszło do zagniezdzenia a ty juz masz przeczucie ze jestes w ciązy? chyba internetowej! Kup sobie młoteczek i walnij sie w czułko!