Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermionaaaaa

Mam spedzic kilka dni u faceta ktorego znam z fb..

Polecane posty

Gość hermionaaaaa

strasznie sie boje, bo fajnie wygladam z makijazem , w fajnych ciuchach, ajak mnie zobaczy rano kilku wieczorbych drinkach to moze sie do mnie zrazic.macie jakies sposoby jak wylladac dobrze na drugi dzien???????

Gość hermionaaaaa
czy myślicie, że się domyśli - napisałam mu, że mam 20 lat a tak naprawdę mam 56?

Gość powiem i ja.....
no wiesz facet powinien poznać się od każdej strony w papilotach....na kacu...itd.... a nie tylko jak jesteś świeża i wymalowana....a jeśli tak Ci zależy na wyglądzie to nastaw sobie budzik na 6 rano wstań i się odpicuj zanim on się obudzi :D....chociaż dla mnie to chore by było

Gość hermionaaaaa
niby tak-ale wolalabym zeby pomyslal ze jestem ladna :P

Gość kkkjjj
Ale się uśmiałam, szczególnie jak się mają te 56 do 20 lat na pewno będzie dociekać i szukać okazji do skrócenia twojej wizyty. Urocze żarty na ponury dzisiejszy dzień.

Gość hermionaaaaa
z tym 20 i 56 to byl podszyw :P mam 30 lat ;)wiadomo ze juz sie nie wstaje takim rzeskim jak sie mialo 20 :(

Gość znowu udzielaja sie osoby
ty sie boisz jak cie zobaczy a o zycie sie nie boisz? od razu jedziesz na kilka dni? zamiast najpierw sie spotkac na randke na neutralnym gruncie?

moim zdaniem powinien cię zakceptowac taką jaką jesteś bo przecież miłość zostaje a wygląd przemija. Ja też miałam wątpliwości ale nie było tak źle.