Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćwiczący

tkanka tłuszczowa

Polecane posty

Gość ćwiczący

Witam wszystkich. Chcialbym zasiegnac wiedzy. Mam 185 cm wzrostu i wage w okolicach 80kg. Czyli powiedzial bym ze w normie. Ale zawsze bylem szczuply, nigdy nie musialem wiele cwiczyc zeby miec uwidocznionie mięśnie brzucha itp. Jakies pol roku temu wazylem w okolicach 74 75 kg i ogolnie moje samopoczucie bylo znacznie lepsze. Teraz moj brzuch wyglada strasznie. Duzo osob mi mowi ze zrobilem sie wiekszy i chce to zachowac ale chce zeby to byly miesnie a nie tkanka tluszczowa!!! Chce zgubic tkanke tluszczowa oraz zrobic rzeżbe brzucha. Jak ma wygladac moja dieta? Staram sie jesc czesciej ale mniej. Nie jadam po 19 i zaczalem biegac oraz stosowac cwiczenia na brzuch.Z czego powinna skladac sie glownie moja dieta a czego raczej powinnieniem unikac? jak z alko wyglda sprawa? Zerio? Nie iteresuje mnie zadne suplementy oraz chodzenie na silownie!! I dla mnie jest sprawa oczywista ze efekty nie przyjda w tydzien czy dwa, Prosze o pomoc. Dzięki z góry

Gość taka baba i tyle
ograniczaj węglowodany bazuj na białkach, one podkręcają metabolizm i budują mięśnie komponuj posiłki na zasadzie: jarzynki plus cość białkowego