Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??jak??

Jak sie zmotywowac?

Polecane posty

Gość ??jak??

Nigdy nie chce mi sie sprzatac... Teraz dziecko zasnelo i moglabym, ale... mam lenia. Nie jest jakos tragicznie brudno, ale moznaby wytrzec kurze, ogarnac lazienke, aby nie latac jak glupia w sobote. Jak sie zmotywowac?

motywujmy się razem :D mam podobny problem. czasem dostaję jakiegoś przypływu mocy i w godzinę dwie doprowadzam mieszkanie do błysku. Ale dziś siedzę dokładnie tak jak Ty, dziecko śpi a ja mam takiego lenia w dupie, że nawet mi się nie chce kawy sobie zaparzyć o_O może ta pogoda tak działa. Od rana deszcz u mnie...

Gość dołanczam i ja
głowa mnie boli i siedze i sie gapie w ten monitor jakby co najmniej mi jeść dawał. a wszystko odłogiem leży..

Gość ??jak??
Ja pozmywalam. ;D I dupa, wiecej nic. Musze isc sie kapac, bo w pizamie siedze. :P

Gość dołanczam i ja
ale podejrzewam że tępe gapienie się w monitor nie pomaga. powinnam sie położyć ale nawet tego mi sie nie chce. jak już do końca ciąży tak będzie będę ponad stu-kilowym hipciem.

Gość dołanczam i ja
??jak?? to raczej Ty możesz motywować, bo u mnie gary sobie leżą i smętnie wyglądają ze zlewu.

ja mam tylko kilka talerzy do pozmywania więc olewam bo ze zlewu nie wychodzą. Ale kurze już się proszą

Gość dołanczam i ja
a co tam. co będziesz jutro robić ratka. szanuj robotę. :)

Gość dołanczam i ja
przepraszam- gratka

jak bedzie pogoda to bede w terenie :D trzeba korzystać jak nie pada ten wstrętny deszcz.

Gość ??jak??
Ja wzielam szybki prysznic, zaraz sobie pomaluje paznokcie - nigdy nie maluje- bede miala wymowke czemu nie sprzatam :D aby nie zniszczyc :D

Gość dołanczam i ja
a widzisz, to i tak kurzu oglądać nie będziesz. nie widze sensu przeszkadzania mu w egzystencji.

Gość dołanczam i ja
mini ratka. :)

Gość zapach szarlotki
to się zmotywowałyście do sprzątania, że hej :D

Gość dołanczam i ja
grunt to wlaściwe podejście do sprawy. ale chęci były do motywacji. a że nic z tego nie wyszło, no cóż...

włącz sobie ulubioną wesołą muzykę, taką do podrygania, tylko nie żadne love story :P Ja mam często lenia, a praktycznie codziennie musze ogarną chaos, ślubny mi pomaga, ale zanim on wróci z pracy to ja już coś mam zrobione. Jak włączę sobie muzę np. ostatnio Muzyke końca lata Nie ukryjesz się przede mną, to przy tym nogi same skaczą i człowiek się giba, i lata ze ściera aż miło, synek ze mną też podryguje hehe i spalić kalorie można przy okazji :D

Gość ??jak??
Ale moja mala spi. :D tylko teraz mam czas - a spi jak krolik pod miedza :D czy tam zajac :P

Gość dołanczam i ja
a widzisz. właśnie takiej współlokatorki mi brakuje, a nie sama cały dzień.

Gość dołanczam i ja
??jak?? a Ty już tyle narobiłaś, i dalej motywacji potrzebujesz? chyba że ściemniasz. pokarz paznokcie czy pomalowane

ja mam czas na porządki jak mój facet wraca z pracy. więc może pod wieczór się ruszę...jak mi się znudzi siedzenie i nic nie robienie. Albo jak zgłodnieje i zrobie obiad to wtedy bedzie mi się chciało działać dalej :)

Gość sprzątałam wczoraj
dziś mnie leń ogarnął wczoraj umyłam podłogi, wyprałam firany, byłam na basenie a dziś mnie wszystko boli powinnam umyć wannę, kabinę prysznicową i parapety ale jakoś mi się nie chce za to mam pomysł na wypasiony obiad

O! mój głodomorek się budzi na jedzienie, trzeba sie ruszyć w takim razie juz bezwarunkowo hehe

Gość ??jak??
Hehe, ale duzo, pozmywalam i sie ogarnelam, ja piernicze, a prawie 14 :D