Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam na rok

Która zajmie się moim facetem?

Polecane posty

Gość Szukam na rok

Wyjeżdżam do pracy za granicą na rok, mój mężczyzna zostaje tutaj. Poszukuję kobiety, która zamieszkałaby z nim i zaspokajała go w łóżku. Mieszkanie i jedzenie zapewnione. Miasto: Kraków. Szukam takiej dziewczyny, ponieważ nie chcę, żeby mój mąż wydał majątek na prostytutki, w końcu jadę tam żeby zarobić na remont domu, a nie na jego prostytutki, gdy mnie nie będzie. Są jakieś chętne? Mąż ma 32 lata, 185 cm, 75 kg, atrakcyjny.

Gość Szukam na rok
Nikt?

Gość Szukam na rok
Będzie, bo wrócę z kasą.

Gość po tatusiu
doceniam troskę... badania oczywiscie do wglądu?

Gość ciekawi mnie Twoja propozycja
To może ja ? Skończyłam maturę i szukam pracy i nic zaopiekuje się Twoim mężem bardzo lubię seks jak mąż ma nie za dużego penisa ani nie za malego to pisze się na to naprawdę poważnie podasz mail? Dodam że jestem średnio ładna, przecie tna także nie będę Tobie zagrażać w razie czego. A na ile wyjeżdżasz oczywiście chciałabym dostawca małe kieszonkowe na kosmetyki ciuchy mam 19lat

Gość ciekawi mnie Twoja propozycja
Nie na ile a gdzie ;) rocznikowo mam 20lat i dobija mnie brak pracy nie mam obecnie chłopaka ..

Gość Szukam na rok
Kraków, wyjeżdżam na rok.

Gość Tssisaa
Czy to propozycja jest naprawdę poważna? Gdzie mieszkacie dom blok, jakie województwo? Mąż wie co kombinujesz macie jakieś wymagania wobec tej kobiety? Np co do wyglądu itp

Gość Tssisaa
I nie byłabyś zazdrosna co do tej kobiety? Nie miałabyś za złe mnie że sypiam z Twoim mężem?