Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa *

Zalando-kupowałyście tam coś ?

Polecane posty

Gość Olkaa *

Jesteście zadowolone z tego sklepu,rzeczy są dobrej jakości ? Proszę o opinie :-)

Gość vagina morszczuka
tez jestem ciekawa, te buty wygladaja zajefajnie na stronce, ciekawe jak na zywo.

Gość reble
Jak dla mnie,to bardzo drogie rzeczy.Buty najtansze w cenie 270,280 zl,sukienki podobnie

Gość olaole
a mi na domowym komputerze nie wyświetlają się oferty, które są widoczne na innych kompach. Wysłałam link konkretnej bluzy e-mailem i tak próbowałam otworzyć w domu ale przerzuca mnie na stronę główną zalando. O co chodzi ???

Gość t5yh
Kupiłam 2 sukienki. Jedna mi się podoba i zostawiłam, drugą odesłałam bo się nie dopinałam w biuście. :P Zwrot za darmo.

Gość ksdc
czesto kupuje, jestem zadowolona jak do tej pory wszystko ok. zwrot wygodny z kurierem do domu i za darmo. ciuchy fajne, choc drogie niektore, ale taka jest cena marek. mam wiele z wyprzedazy

Gość aniagasek
Nie kupowałam, ale jeśli firma jest aż tak obecna w mediach, to logiczne, że ceny musi mieć wysokie. Zamawiamy buty z internetu, ale po naprawdę niskich cenach, przez sklep Merg. Nie uważam, żeby płacenie za samą markę było mądrym rozwiązaniem.

Gość gość
W Zalando kupiłam świetną skórzaną spódniczkę- i jestem bardzoo zadowolona. Szybka przesyłka, dobre ceny, dobra jakość, świetne ciuchy- czego chcieć więcej...

Gość mroczos
Gasek - wcale niekoniecznie, po prostu mogą liczyć na masówkę i niską marżę, ale jak tam jest to nie wiem, nie widziałam żadnych raportów, ani tym bardziej żadnych butów u nich nie kupowałam.

Gość kukosons
ania - Merg ma najfajniejsze to, że można zwrócić to co się kupiło prze 30 dni, a ustawowo jest jakoś 10 dni. Przez 30 dni można już na spokojnie sprawdzić czy buty są ok ;-)

Gość gość
mozesz zwrocic, ale nie uzywane!!!!!

Gość rolotrollo
w zalando ponoć kurier jak przyjezdza z przesyłką to trzeba rozpakowac i od razu zmierzyc i oddac jak sie nie podoba bo im się nie chce drugi raz przyjeżdżać. ;/

Gość gość
Raczej nie, takie sobie mają ceny, wolę Merga, tym bardziej, że łatwiej mi w ich sklepie coś tam odnaleźć. Zalando było w mediach i chyba dlatego jest znane, bo tak butów powalających to oni nie mają...

Gość okranka88
A ja kupowałam dość często. Mam daleko do najbliższej galerii handlowej tak więc taka wyprawa jest dla mnie dużym problemem. A tak przed komputerem można sobie przejrzeć ubrania dobrych marek ponieważ takie właśnie można znaleźć w Zalando i zamówić co nam się podoba. Poza tym w sieci można napotkać bardzo fajne kody rabatowe: http://okazje.co/kod-rabatowy-zalando O tutaj na przykład znajduje się sporo fajnych okazji, z których warto jest skorzystać. Kody są różne: darmowa dostawa rabaty na zakupy w wybranych markach

Gość ziarkodoziarka
W zalando kupuję praktycznie tylko rzeczy z wyprzedaży i odrazu zamawiam więcej rzeczy na wszelki wypadek, jest ten darmowy zwrot więc jakby było coś nie tak z jakimś produktem to zwracam i już. Gorzej jak wszystko jest ok i nie mogę się zdecydować:P wyprzedaży szukam chociażby tutaj http://rabatozercy.pl/firmy/zalando

Gość vikikristina
Ja kupuję na Zalando od kilku miesięcy i wszystkie transakcje przebiegły bez zarzutu, przeglądam ich oferty na http://Modnie.pl

Gość emila67
Zamawiałam kilka razy na zalando, ostatnio nawet znalazłam kupony rabatowe i skusiłam się na nową parę butów :) Zostawiam namiary na stronę z kuponami http://kupon.pl/zalando-kod-rabatowy