Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

okay, powiedz mi jaki mi w takim razie pasulski? bo blond, not, pod zadną postacia, rudy jak widac również, a w brazowych jestem beznadziejnie mdła i wtedy dopiero moja cera sie robi jakas taka. najlepiej mroczne klimaty, co przy mojej białej gebie mysle wygladao k

nie, moja siostra własnie za ściana śpi ze swoim chłopakiem. Poza tym niby moja blixniaczka, ale nie ma zadnej cechy która nas łaczy ( chyba, ze data urodzenia, początek PESELU i nazwisko:P)

Gość wysoka zanetta
I dlaczego wrzucasz w sieć tak straszne zdjęcia? Masz ciagoty masochistyczne? Na tym zdj nr 2 w stopce wygladasz jak wiedżma, nie wiem moze to z halloween?

Gość wysoka zanetta
Lepiej wyglądać 'mdło" niż jak wiedżma, ja się dziwie że tak się szpecisz, dzieci nie uciekają ?

Gość lalalalalalalalalal
jaki szit, same koczkodany na tych zdjeciach

ludzie z reguły dziwnie na mnie reagują:) a jak pisałam zdjecie nr2 najbardziej mnie obrazuje i jest to jedno z moich ulubionych zdjec.:))

Gość teresa lipowska
dokladnie!!!!!! typowa wiedzma babakurwajaga!!!!!

Gość lubie szczury
A moim zdaniem jest tak że ona woli robić sie na wiedzme i żyć w przekonaniu ze to z jej stylu sie podśmiewaja ludzie, niż wygłaskać zrobić na kobietebo wtedy będzie jasne że urodziwa nie jest, łatwiej się tak okłamywać, moja koleżanka robiła to samo

ze mnie się nikt nie podsmiewa. akurat ludzie mnie unikaja w moim miasteczku;) a nieznajomi patrza dziwnie. ale nie ironicznie. i jestem wygłaskana, obcasy i sukienki, to moj zywioł:) i kolczyki, ale wszedzie, tylko nie w uszach. i na twarzy coraz mniej a okłamywac sie nie musze, uwielbiam swoja gebe i nic bym w niej nie zmienila, chociaz.. wolalabym miec gestsze wlosy, jak moja siostra

Gość BRWI I NOS
JAK BABA-JAGA

Gość Tak naprawde to
Nie wierze w twoją miłość do siebie.

Gość dokłądnie tak jest
"A moim zdaniem jest tak że ona woli robić sie na wiedzme i żyć w przekonaniu ze to z jej stylu sie podśmiewaja ludzie, niż wygłaskać zrobić na kobietebo wtedy będzie jasne że urodziwa nie jest, łatwiej się tak okłamywać, moja koleżanka robiła to samo" DOKŁADNIE :D każda brzydsza jest inna i oryginalna, a jakże ;)

to nie jest miłośc czy narcyzm. Nie mam kompleksow bo sa wazniejsze rzeczy na swiecie. A swoja gebe po prostu lubie, malo jest takich jak ja?

Gość Lenya212
Kciukiem, nie dyskutuj z gownem. Zaloze sie ze maja gorsze ryje od ciebie a szczekaja i ujadaja jak najeci. :D ciekawe czy w realu byli by rowniez tacy odwazni i powiedzieli ci takie slowa w twarz? mam taka dziewczyne wsrod znajomych. morde ma jak paszczur- male, kaprawe oczka; wielki i kartoflany kinol; szczene jak pies rasy bojowej a w dodatku ma kilka kg za duzo i bezksztaltny uklad kostny a na kazdym kroku komentuje wyglad innych np ze ta wyglada jak wiesniara, ta ma takie wlosy, ta taka twarz, ta wielka dupe itp :D w jej wykonaniu jest to tak smieszne i zalosne bo sama ma paszcze jak bobr a sylwetke jak kolek a rzuca sie do wygladu innych jak wsza na grzebieniu

Lenya piękna charakterystyka:D niech każdy sobie wyglada jak wyglada, zdaje sobie sprawe, ze sa osoby, ktore jakby zrobic statystyke byc moze pobilyby mnie na leb. Ale co z tego? wazne, ze ja lubie patrzec w lustro a swojemu facetowi podobam sie jak zadna dotychczas. i oby tak dalej:)

Gość ffgffgfgfh
Lenya212 Kciukiem robi to samo np pod fotami lookrecji :D

Gość qw2swy54yu
lukrecja jest brzydsza niz kciuk

Gość dawaj, ja też chcę
na 2 zdjęci wyglądasz najładniej. nie z profilu, nie z dołu ale właśnie tak z przodu. po drugie nie przejmuj się, my tu wszyscy jesteśmy" modelkami" i mamy piękne twarze:P

Gość qw2swy54yu
znaczy na zdjeciach wyglada jeszcze ale na fimiku to jest porazka

dziekuje za dwa ostatnie posty. i tez srednio lubie fotke nr1 ale wiekszosc mi mowi, ze jest ladne, to tez wstawilam:)

Gość dawaj, ja też chcę
nos można optycznie wyszczuplić pudrem brązującym po bokach.

ale mojego sie nie da, mam żydowski, jak klamka, czego bym nie zrobila (a bylam kiedys na pokazie, gdzie mi zrobili profejsonalny mejkap) i dupa. ale pogodzIlam sie z nim, choc najpierw wchodzi ON dopiero pozniej ja:P

Gość nvbvcv
Lenya212 chyba właśnie kciuka opisałaś :D ona o wiele ładniejsze od siebie uważa za brzydsze, albo naprawdę jets jakim pieprzonym narcyzem bez krzty obiektywności albo pali głupa i próbuje się dowartościować na bardziej urodziwszych, obstawiam to drugie

Gość ;wójciikowa
Kciukiem tak się chwalisz tym że masz zajebistego faceta etc wiec co tu robisz od rana?

Gość dawaj, ja też chcę
e tam... ja zawsze miałam kompleksy z powodu mojego garbatego, złamanego nosa, którego w dzieciństwie nikt mi nie złożył:O już się z nim pogodziłam, jest jaki jest i nic z tym nie zamierzam robić. po prostu przyzwyczaiłam się do niego i już:P

wójcikowa, do godziny 16 staram sie zarabiać:) a moj facet tez nie leży bykiem, za chwile wraca z pracy i jadziemy w odwiedziny do szpitala:) a druga orange, kurwa, zrozum, moge byc dla Ciebie brzydka, ale Ty mi zdania o sobie nie zmienisz.

Gość qw2swy54yu
a ja bym chciala swoj nos zoperowac

Gość ;wójciikowa
Akceptuje siebie i ok, tylko po co żałosne twierdzenia "kocham siebie"

kto kocha siebie? chyba mnie nie cytujesz?:D a ja nie zrobie operacji, oddałam sie naturze i nawet jakbym miała biust rozbijajacy sie o kolana to by chceci na skalpel nie bylo