Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulla 2323

romans internetowy

Polecane posty

Gość paulla 2323

Witam. chciałam wam opowiedzieć moją historie i sie doradzić co zrobić powinnam. od jakiegos czasu pisze z bardzo sympatycznym męzczyzną. poznaliśmy sie na necie nie tam jakis czat tylko forum podobnym do kafeterii.z dnia na dzien coś mnie ciągneło do niego ale niestety tylko była mozliwość sms a ja chciałam czegos wiecej, kilka krotnie miał przyjechac lecz zawsze cos stawało na przeszkodzie. Co tu dużo mowic zakochałam sie w kims z kim pisze i nie wiem co dalej robic.próbowałam nakłonic do rozmowy przez tel ale niestety nie udało mi sie. wierzyc w jego szczerość czy zakończyc to???? prosze o opinie. pozdrawiam

Gość mam tak samo jak- ty
daj sobie spokój

Gość paulla 2323
to juz trwa 3 m. czyli jednak to wszystko ściema?

Gość Alana 82
tez mam romans internetowy , on sie zakochał ale na nic nie nalega , mówie ze na wszystko przyjdzie czas ..oboje jestemy w związkach

Gość haajlo
I Ty to nazywasz romansem???

Gość paulla 2323
nie wiem jak inaczej mozna to okreslic skoro sie cos do kogos poczuło nie znając go na żywo. ja jestem po rozwodzie i bardzo potrzebowałam bliskości, a takie pisanie zapełniało mi czas ale z czasem zaczeło mi brakowac tej prawdziwej realnej połowki

Gość przez 3 lata zwodził mnie
psychol. rozmawialismy przez tel godzinami, smsy, rozmowy na necie. Zakochałam sie. Z tym, że on jakis niezrównoważony psychicznie był, zawsze jak miał przyjechac ti cos mu wyskakiwało. i nigdy sie nie spotkalismy, Przez 3 lata.

Też kiedyś poznałem taka dziewczyne, super się nam rozmaawiało o wszystkim i o niczym. Pewnego dnia poprostu przestałą pisać, nie wiem dlaczego. Zdawkowo odpisywała na maila, ale już kontakt typu gg czy tel odpadał:( podejrzewam że kogoś poznała.

Gość ja pitole, co za leb
Ile ty masz lat,zeby zakochac sie w kims,kogo sie nie widzilo na oczy?? Jak gowniara,ktora zakochuje sie w bohaterze z ksiazki :O

Gość paulla 2323
to co ja mam zrobic? on muwi ze mu zalezy i nasze rozmowy są takie poważne i czuje ze mu zalezy ale ja juz dłuzej nie chce miec kontaktu przez sms. jak mu to mówiłam to odpowiadał ze ma tel popsuty i ze kocha nas. zalezy mi