Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DośćMłodaŻona

dziewczyny polećcie tanie ale dobre perfumy

Polecane posty

Gość gość
Niby tylko woda toaletowa, ale pod względem jakości zapachu - zdecydowanie górna półka. Zerknijcie na to - EAU DE TOILETTE. Naturalny zapach od Hildegard Braukmann, robiący dosyć dużą różnicę, u mnie się sprawdził. Ale oczywiście każdemu może pasować coś diametralnie innego, prawda?

Gość gość
Na galeriazapachow.pl jest duży wybór zapachów. Najbardziej lubię słodkie perfumy takie jak Giorgio Armani Si czy Dior Hypnotic Poison. Polecam

Gość gość
Sprawdziłam zapachy galeriazapachow.pl i rzeczywiście porównujac z oryginalami nie ma różnicy w zapachu. Jak dla mnie rewelacja. Polecam stronę jest bardzo szeroki wybór.

Gość gość
Używam DKNY Be Delicious i jest cudowny. Świeży, lekki, bardzo ładnie utrzymuje się na skórze, nie zmienia się pod wpływem czasu. Moim zdaniem jest świetny na lato i pasuje dla osób w każdym wieku. Znalazłam go tanio na goia.pl

Gość gość
Black Opium jest rewelacyjny! Słodki, ale z umiarem a w dodatku bardzo długo się utrzymuje na skórze. Bardzo atrakcyjne ceny mają na zapachowiec.pl Polecam

Gość gość
Dolce&Gabbana Light Blue. Pachnie tak świeżo jak morska bryza, śliczna nuta zapachowa. Zamawiam taniej na www.goia.pl

Gość gość
Radzę dobrze się umyć , to podstawa.

Gość gość
zamów ze strony zapachowiec.pl :D tam znajdziesz tańsze, a mega trwałe perfumy! zapachów mnóstwo więc na pewno znajdziesz coś dla siebie :)

Gość gość
Nie wierze w internetowe ściemy wole kupic w sephorze

Gość gość
Lubisz perfumy?Chcesz pięknie pachnieć?Mieć swój ulubiony zapach w bardzo atrakcyjnej cenie?Cenisz jakość? Zapraszamy do magicznej krainy zapachów LIVIOON❤ Świetna jakosc(20%zaperfumowania) Piękne flakony i cudowne zapachy ❤ LIVIOON specjalizuje się w sprzedaży luksusowych perfum pochodzących z Francji. Zapachy inspirowane światowymi markami. W ofercie również kosmetyki pielęgnacyjne. Gwarantujemy doskonałą jakość,świetne zapachy oraz przystępne ceny

Gość gość
Używam perfum z galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Aktualnie mam Armani-Si oraz Versace-Crystal Noir i są rewelacyjne.

Gość Anita11421
Ja zawsze kupuje tutaj: e-madeleine.shop chyba tańszych, dobrych jakościowo perfum nie widziałam:)

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak tanie i dobre. Czyli długo pachnące. Perfum musi kosztować, aby było to czuć przez cały dzień.

Gość mirara
W kategorii tanie i dobre to najlepszy wybór odpowiedniki. Przykładowo http://edp24.pl/ i Cocoe Marybelle odpowiednik dla Coco Channel Mademoiselle czy Chelio odpowiednik Chloe, albo Efeinity odpowiednik dla Eternity Calvina Kleina

Gość oliana

zerknij sobie na ofertę perfumik.pl 🙂 Mają tam takie zapachy inspirowane tymi różnymi znanymi perfumami. Za taką perfumetkę płacisz około 15 zł a zapach powiem ci że utrzymuje się całkiem długo - przynajmniej u mnie 🙂

Gość gość

Szczerze to nie wiem kogo stać na drogerię. Ludzie chyba biorą, żeby się popisać, a tak naprawdę często o połowę taniej wychodzi w .testerownia24h.pl/ i tego się trzymam. A zapachów może i mają nawet więcej niż niejedna drogeria, więc polecam podwójnie 😉 

Gość amica

poszukaj sobie na edp24 pl odpowiednikow perfum znanych marek typu Channel, Dior, Armani w cenach po 30-40 zl