Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomipaniebozeeeee

moja była doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Powiem w skrócie. Mam 32 lata, moja była ma 23 mieszkalismy razem. Ona ze swoją 3 letnia córka a ja z synem 13 letnim, przeprowadził się do mnie od swojej matki. mam tez trzy corki ktore nadal mieszkaja z matka. w czerwcu moja była urodziła nasze wspolne dziecko, bardzo kocham mojego synka. Ja też. wyprowadzila sie miesiasc temu z corka i synkiem zostawiajac mnie i samego syna samych. Jako powod wyprowadzki podala to ze ja pobilem. niestety to prawda, w ciąży ja też bilem czego szczerze zaluje ale nie zmienie przeszlosci. jestem bardzo nerwowy. czuje ze ona prowokowala mnie swoim zachowaniem. wiedziala ze zaraz dostane szalu i moze to sie zle skonczyc :( kocham ja najbardziej na swiecie, ale ona teraz takie podle rzeczy mi pisala, ze nie obchodzimy jej i caly czas wypomina mi zdrady i awantury (zdrady sprzed okresu kiedy byla w ciazy) przy kazdej klotni zabierala rzeczy i wyprowadzala sie do mamusi, tylko ze wczesniej zawsze wybaczala a teraz... mysle ze przestala mnie kochac. co mam zrobic nie wyobrazam sobie zycia bez niej ... :(

Gość nie jestem stewardessa
to sobie wyobraż wyobraźnia to potęga dziwisz się że ma cię dość?

Gość to ile ty masz już tych dzieci
5 ????

tak z byłą kobietą mam 4. najstarsze 15 lat to blizniaczki. poradźcie mi co mam zrobic i czy ona jeszcze do mnie wroci...

szczerze wątpię chyba że przez Ogrody :P

ona mnie prowokowala :( bez sensu posadzala mnie o zdrade, wypominala mi ze nie utrzymuje jej a to ze mieszka w moim mieszkaniu i daje na jedzenie do domu to nic? ja sie zaharowywuje zeby bylo wszystkiego dostatek

Gość wretwertwer
ale patologia. 30-latek z 5 dzieci oraz skłonnością do bicia, picia i puszczania się. to musi byc prowo. a jak nie to lepiej powiedz jak wyrabiasz na alimenty

jasne jej prowokacja polegała na tym, że JEST? no to przestanie cie tym prowokowac jak jej nie bedzie i wszyscy będą zadowoleni, czyż nie?

Gość tadam!
Swoją drogą, co za zjeby wymyślają takie żenujące prowa;/

jestem u komornika, alimenty mam od 2007 po 180 na kazde dziecko. na najmlodszego synka nie mam zasadzonych alimentow. kupuje mleko pampersy kaszki sloiczki, wszystko czego potrzebuje i ona powiedziala ze jezeli dalej tak bedzie to nie bedzie zakladac sprawy bo nie ma o co wloczyc sie po sadach. to najszczersza prawda... :(

Gość hiehiehiehieheie
no na szczęście dziewczyna przejrzała na oczy i Cię zostawiła, mądra decyzja, bo kto wie czy za rok czy dwa nie pobiłbyś jej córki albo wspólnego dziecka. Tobie polecam zapomnieć o niej i udać się na terapię do psychologa.

Słuchaj fajerze, NIE DA SIĘ SPROWOKOWAĆ KOGOŚ DO POBICIA. N I E D A S I E. Jesteś zwykłym śmieciem i twój syn pewnie urośnie na takiego samego śmiecia. Córki też biłeś, ex żona odeszła, bo była bita? Jeszcze do tego zdradzasz. Powinien cię ktoś zastrzelić. Zostaw te kobiete w spokoju, bo skończysz z kwasem na swojej plugawej mordzie.

Gość matilda 6 na 9
debil

Kocham ja nad zycie... ale ona mnie tak krzywdzi. wczoraj po pracy przyjechalem i chcialem wziac synka do siebie na troche a ona powiedziala ze juz 19 i synek wykapany na mleko czeka i ze nie bedzie sie wloczyl po nocy..mowila tez ze po szczepionce i tym bardziej nie... to kiedy mam go widywac??

Gość hiehiehiehieheie
o 19 do niemowlaka? i Ciebie to dziwi, że Ci go nie dala? Nie wiesz, że dzieci w nocy śpią? Twoim zdaniem Ty ją dobrze traktowałeś jak ją lałeś nawet gdy była w ciąży? Naprawdę uważasz siebie za człowieka dobrego i normalnego? myślałeś o psychologu?

wiem ze robilem zle. ale zrobilbym dla niej wszystko. ona tez popelniala bledy... kiedy zaprponowalem jej zebysmy poszli na terapie to mnie wysmiala. teraz jak napisze jakiegos smsa to zaczyna mnie wyzywac i ponizac. siedze caly czas i placze ale chce to ratowac. nigdy nie uderzylem dziecka i nie uderze. nigdy

poza tym w ogole nie interesuje sie moim synem. jego matka mieszka w innym miescie, ja pozno wracam z pracy i on sam siedzi cale dnie... : ( a zarzekala sie ze go kocha jak swoje :(

To że ja biłeś tłumaczysz tym że ona też popełnia błędy?? I uważasz że to Ciebie tłumaczy w jakimkolwiek stopniu?? Nawet na dziwkę ręki sie nie podnosi - bo to też kobieta. Bicie własnej partnerki to szczyt wszystkiego

Po tym co jej zrobiłeś dziwi Ciebie to że ona się Twoim synem nie interesuje?? Zresztą prawda wygląda tak że nawet gdyby chciała o niego dbać to boi się pewnie że jak zajdzie do niego to spotka Ciebie.

wiem. wiem ze robilem zle. zostalem ukarany i ona mnie uswiadamia ze jestem smieciem przy kazdym sms na jaki odpisuje... czemu nikt nie potrafi mnie zrozumiec. w dodatku wypomina mi ze wszystko musiala w domu robic a ja jej nie bylem za to wdzieczny, co jest nieprawda! ze wszystkim teraz poskarzyla sie swojej mamusi ktora namawia ja zeby nie wracala, ona twierdzi ze nadal mnie kocha ale nie bedziemy razem nigdy. jak mam to rozumiec? jak m,mozna tak zyc??

Powiem tak, Ty jesteś nienormalny,że mogłes podnieść rękę na kobietę i to jeszcze w ciązy! ale powiem Ci cos jeszcze, ona też nie jest normalna kobietą bo o ile dobrze zrozumiałam odchodząc zostawiła Ci Waszego wspólnego syna... małe dziecko,które potrzebuje opieki,czułość,miłości... to okropne,że swoja dupe zabrała żebyś jej nie krzywdził,ale dziecko zostawiła,choc nie wie co się z nim moze stać skoro Ty jesteś taki nieobliczalny... ;/

przeciez wina zawsze jest po obu stronach. ona w ogole nie potrafi ze mna rozmawiac. nie odzywa sie w ogole, nie porusza ważnych spraw... czulem sie sam ze swoimi problemami. matka byla dla niej zawsze najwazniejsza, nie my... :(

zabrala swoja corke i syna tez niestety. zostal tylko ze mna syn z pierwszego zwiazku :(

a to zwracam jej honor jeżeli chodzi o kwestie dziecka Waszego,choć tak serio szkoda byłoby mi zostawić nawet tych Twoich dzieci... pewnie z nia tez jest coś nie tak skoro takie rzeczy o niej piszesz,no ale nie zmienia to faktu,że damski bokser z Ciebie i tyle. Nie tak sie rozwiazuje problemy w związkach.

Gość osz przegapilam ciag dalszy
17 lat miales jak Ci sie blizniaki urodzily???

jakie prowo :D ale chwytliwe, nawet ja odpisuję :) dam 9/10 x zdradza, bije, dzieciorób - świetna partia :D 32 lata i 15-letnie bliźniaczki? patologia pełną gębą :D ta druga też niezła 23 lata i 3-letni bachor :) te bliźniaczki pewnie też zaraz zaciążą, a co! :D x tu mamy prowo, ale taka patologia naprawdę istnieje - to jest smutne

Gość jeżeli to nie prowokacja..
to taki facet nie dostanie współczucia od żadnej tu kobiety... swoją drogą dziwię się, że kobiety pozwalają choćby na jedno uderzenie.

ja czegos takiego nie dośw. od swojego męża i mam nadzieję nigdy nie dośw. jesteśmy za soba,bardzo sie kochamy i nie sądze aby takie carne dni nadeszły (odpukać w niemalowane),no ale mi się zawsze wydawało,że jeżeli facet uzyje rękoczynu to w takiej kobieci już wszystko pęka i ona nie jest w stanie go juz dalej kochać,a skoro tak to chyba jest jej łatwiej odejść. No nie wiem, moze sie mylę. Ale wiele jest takich toksycznych związków,gdzie na doimiar złego kobieta schlebia swemu mężowie w obecności innych osób trzymajac buzie na kłutke i to ze swojego wyboru... Takie rzeczy w filmach,ale niestety i nie tylko.

To nie prowokacja, ale smutna prawda niestety. chcialbym sie bardzo zmienic, ciagle placze, nie jem nie spie... zrobilbym dla niej wszystko zeby wrocila... kocham ja...