Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoporade

waze 63kg przy 175cm

Polecane posty

Gość proszeoporade

Tak jak w temacie, ważę 63kg, wzrost 175cm . Chciałabym schudnąć 7-8kg, bo przy takiej wadze czułam się najlepiej, czy wie ktoś jaka dieta plus ćwiczenia byłaby najlepsza? Jest mi ciężko zrzucić to parę kilo, gdyż nie mam nadwagi a ta waga utrzymuje się niezależnie od tego ile jem, ile ćwiczę, mogę nie jeść nic i obżerać się a waga jest mniej więcej na tym samym poziomie.... co zrobić aby trochę ją ruszyć w dół? Dodam, że mam 23 lata:) Proszę o porady!

Gość proszeoporade
jak się nie umiesz zachować do nie wychodź do ludzi, bardzo odważna anonimowa osobo.

Gość avenue5th
nie odchudzaj sie. przy tym wroscie 63kg to jestes szczupla

w dupach sie poprzewracalo... normalna, szczupla dziewczyna a chce sie odchudzac... popukaj sie w glowke z piec razy, hm?

Gość proszeoporade
wiem, że jestem szczupła ale przeszkadza mi pare kilo tu i tam i tak jak mowilam przy mojej wymarzonej wadze czulam i wygladalam najlepiej i to nie tylko moja opinia.

Gość sensehere
ech mam podobnie tylko 170 i 59 kg, trudno mi schudnac...

Gość ukrtyaszczerosc
Najlepiej sobie kup miejscie na cmentarzu i schudnij 25 kilo :O Takie scierwa mozgowe powinny byc poddawane eutanazji :O

Gość sensehere
z takiej wagi trudno schudnac z 100 kg to pewnie leci szybko :D

Gość sensehere
dziwni jestescie z tym... ja mam np. na brzuchu sporo tkanki tluszczowej, mimo ze nie waze duzo..

Gość proszeoporade
poza tym ponoc o gustach sie nie dyskutuje, ja nie przepadam za tzw normalna budowa, lubie wygladac bardzo szczuplo, ale niestety po tabsach anty mi przybylo... proszę o wypowiedz osobę która może mi pomóc osiągnąć cel, a opinie i gusta innych nt. wagi jaka powinnam miec mnie nie interesuja

Gość proszeoporade
sensehere dokladnie. Jak cwicze i jem normalnie, tzn bez diety to nie chudne tylko mi sie tluszcz w miesnie zamienia, a nie o to mi chodzi.

Gość ukrtyaszczerosc
Bo jestes chora umysłowo :O Kwalifikujesz sie na leczenie w osrodku odizolowanym od spoleczenstwa

Gość proszeoporade
a nie chce faszerowac sie spalaczami tluszczu czy innymi farmaceutykami:)

Gość cgngfn
sami jesteście chorzy- popaprańcy... może ma cienkie kości jak ja i drobną budowę. Autorko topiku- ja mam 175, ważę ok 60-61 i też musze zrzucić trochę. Po prostu ci, którzy krytykują nie mają zielonego oięcia o tym, ze można nie mieć celulitu, boczków i ud po wewn otłuszconych... A ja teraz mam otłuszczone to trochę, jakbym schudła te kilka kg to bym miała same mięśnie, skóre i kości, fat free

Gość sensehere
trzeba dostarczac mniej kalorii niz sie potrzebuje, a Ty wiesz ile spożywasz?

Gość cgngfn
ja zaczełam dziś lekki- żeby się nie przeforsowac - tening, pomachałam ciężarkami, wymachy, skłony, pajacyki takie tam bzdety na rozgrzewkę. Do tego nie przekraczam 1500 kcal. Może przejdę na 1000 kcal ale nie wiem czy teraz dam radę bo mnie do slodkiego ciągnie...

Gość proszeoporade
obecnie nie licze bo mi to nic nie dawalo. Kiedys liczylam, cwiczylam, wcinalam bialko, bio cla, no wszystko i nic. A wlasnie z cellulitem mam duzy problem, mimo ze potrafilam cwiczyc 4-5 razy w tyg na silce plus aerobik... Jakas taka zatwardziala ta moja waga:|

Gość cgngfn
jaka nagonka- wy niektórzy budzicie się jak już jest "za późno" i ważycie ze 3 dychy ponad naciąganą ormę BMI. laska się w porę obudziła. Kilka kg zrzucić nie problem...

Gość proszeoporade
a hormonow juz nie biore:D

Gość cgngfn
liczyaś- a czy przekraczałaś tysiąc? moze metabolizm się spowolnił?

Gość proszeoporade
cgngfn te przykre wypowiuedzi zazwyczaj pochodza od osob wciskajacych sobie kit ze wygladaja normalnie,a w rzeczywistosci majacych kilka kg za duzo...to tak z doswiadczenia, znam takich zazdrosnikow w realu, dlatego sie nie przejmuje.;)

Gość proszeoporade
bylam na diecie do 1200 ale tez do 1000. Mozliwe ale co zrobic zeby go podkrecic?

Gość qwwqtrryy34
jakieś sfrustrowane grubasy się odezwały. nie każdemu wystarczy, ze mieści się w drzwiach - niektóre kobiety chcą mieć idealną sylwetkę. no i jak się kiedys było laską, za która wszyscy się na ulicy oglądają, to nie będzie raczej satysfakcji z wyglądania "normalnie". ja ważę 54 przy 175, mam siostre o identycznych wymiarach, która przez rok na tabsach roztyła sie jak locha- tzn wyolbrzymiając bo było to max 15 kilo. żeby to zrzucić tyrała na siłowni i aerobiku po kilka razy w tygodniu plus dieta - wróciła do formy po ok 3-4 m-cach, ale tendencja do przybierania na wadze jej została i cały czas musi uważać.

Gość cgngfn
no i 54 to jest w punkt:)

Gość ale po co masz chudnąć
skoro przy takiej wadze i tak jesteś szczupła i możesz jeść co chcesz? ja ważę 51 kg przy 169 cm i wcale nie zależy mi by ważyć 47 kg jak na studiach, bo przy obecnej wadze jem co chcę nie rozumiem po co chudnąć i się ograniczać kiedy i tak jest się szczupłym?

Gość Tyśa
Masz prawidłowe BMI 20.6, więc nie musisz się odchudzać oczywiście, ale rozumiem, że chcesz :) Tak jak ja. Mam BMI 19 (170 cm 55 kg) ale chcę schudnąć do 48-50kg, bo w takiej wadze wyglądam najlepiej. Co robię? Jem duuuże śniadanko, żeby się na długo najeść, piję duużo wody, dużo się ruszam, wieczorami biegam, na obiad jem z 2 talerze zupy i ciut ziemniaków i surówki (raczej bez mięsa) lub samą zupę, a wieczorem już nic nie jem, ewentualnie jakąś kanapę z pomidorem.